Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Toont alle 16 resultaten

Uw dochter is binnenkort jarig. U bent op zoek naar een cadeau-idee. U wilt af van het traditionele speelgoed: een eenvoudige pop, een Barbiehuis met opbergruimte, kleertjes… Denkt u al aan Kerstmis om uw kind een plezier te doen? Een kleedtafel voor meisjes is het perfecte cadeau. Om de vreugde van mademoiselle te laten exploderen, moet u de juiste keuze maken.

Meisjeskaptafel: de ideale afmetingen van het meubelstuk

De afmetingen van de grote kaptafel voor meisjes moeten bij het kind passen. Houd rekening met haar leeftijd. Dit zal u helpen om het juiste type kaptafel te bepalen. De afmetingen van het meubel moeten gebaseerd zijn op de grootte van de gebruiker. Lees de modelspecificaties. Zo weet u of het meubilair geschikt is voor uw kind. Bestudeer de slaapkamer van uw dochter. Bepaal van tevoren waar de kaptafel geplaatst zal worden.

De afmetingen van het meubel staan in de specificaties. Zoek ze op. U weet dan of ze geschikt zijn voor de locatie die u hebt bepaald. Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

Kijk naar het ontwerp

Het ontwerp is een belangrijk onderdeel van de keuze. Het bepaalt de esthetiek en functionaliteit van de kaptafel. Uw doel is om uw dochter een plezier te doen. Zorg er dus voor dat ze verliefd wordt op haar make-up tafel.

De kaptafel is een belangrijk meubelstuk dat veel ruimte inneemt in uw huis. Het moet zorgvuldig gekozen worden. Kies de juiste kleuren. De roze kaptafel voor meisjes met spiegel en opbergruimte zal uw kind aanspreken. Hij is ontworpen om kinderen van haar leeftijd te fascineren. Het zal elke keer weer zijn magie doen. Voordelen van dit kleine meubelstuk:

 • Neemt weinig ruimte in
 • Stijlvolle tafelpoten
 • Harmonieuze decoratie
 • Passende kleurgradaties
 • Volledige uitrusting

Werp één blik op deze prachtige tafel en u wilt terug naar uw kindertijd. Deze kaptafel is perfect om een meisjesslaapkamer mee in te richten. Zijn roze dominantie maakt indruk.

Een echt decoratief element

Houd deze functie in gedachten: decoratie. Nogmaals, als u de slaapkamer van uw dochter goed kent, wordt de keuze gemakkelijker. Kies de elegante kaptafel voor meisjes op basis van de kleurschakeringen van de slaapkamer van mademoiselle. Bij de modellen vindt u verschillende elegante stijlen:

 • Romantisch
 • Kinderlijk
 • Eigentijds

U kent de persoonlijkheid van uw dochter beter dan wie dan ook. Houd daar rekening mee. U zult sobere, gedessineerde of tweekleurige ontwerpen zien. Laat u leiden door de smaak van uw dochter. Uw kind is een tekenfilmfan. U kent haar heldin. Dit is een geweldige manier om haar een plezier te doen. De make-updoos Sneeuwkoningin voor meisjes zal veel indruk maken. Uw dochter zal u om de hals vliegen om u te bedanken. De make-updoos Snow Queen voor meisjes heeft een functioneel ontwerp. Opgeborgen heeft de doos de vorm van een trolleykoffer. De trekarm is eigenlijk een van de poten van de kaptafel. Deze koffer ontvouwt zich voor de ongelovige ogen van het kind tot een make-updoos. Het is speels, bluffend en praktisch.

Een stoel die bij de tafel past

Sommige kaptafels voor meisjes worden zonder zitje geleverd. Uw kleine dame heeft echt comfort nodig bij het aanbrengen van make-up. Kies voor een model met een bijpassend krukje. Het kan ook een stoel zijn. Dat is nog comfortabeler.

U hebt de keuze om een stoel te vinden voor een kaptafel die er geen heeft. Dit is vaak moeilijk. Een apart krukje vinden creëert disharmonie. De esthetiek krijgt een klap. Uw keuze zal waarschijnlijk op desinteresse van het kind stuiten.

Geef aandacht aan de uitrusting

De kaptafel van uw dochter is zowel een accessoire als een plaats. Hij moet uit een heleboel interessante voorwerpen bestaan. Zo zal het de aandacht van uw kind vasthouden. De jongedame moet ervan genieten:

 • Make-up dragen
 • Aankleden
 • Opruimen
 • Mama uitlaten
 • Spelen

Kies een ontwerp met veel elementen. De kaptafel voor meisjes met het patroon van Disney-prinsessen is een geweldig voorbeeld.

Spiegels, spiegels: praktische uitrusting

Een kleedtafel voor meisjes met veel laden is interessant. Het kind zal er haar make-up en sieraden in opbergen. Uw dochter heeft misschien geheime voorwerpen. Ze zal ze daar verstoppen. De kaptafel is een speciale plek. Sommige modellen hebben leuke verlichting. Deze kleine details zullen uw kind aantrekken.

De spiegel is een essentieel onderdeel. Uw dochter moet zelf kunnen beoordelen of haar make-up er goed uitziet. Daarna zal ze u om uw mening vragen. Spiegels kunnen van plastic of glas zijn. Kies in alle gevallen een onbreekbaar model. Een ronde vorm is erg vrouwelijk. De Minnie Mouse kaptafel voor meisjes is een perfect voorbeeld. Een ovale spiegel zal uw kind fascineren. Andere vormen zijn gewaagder of fantasierijker. Doordachte vormen imiteren bijvoorbeeld een hart.

Hier is een model met veel voordelen: de 39-delige make-upset Sneeuwkoningin voor meisjes. De beeltenis van de Sneeuwkoningin is een geweldige aanwinst. Met de 39 accessoires heeft uw dochter genoeg om haar bezig te houden. De spiegel is bijna rond. Hij is een beetje ovaal. Sterker nog, hij heeft een hartvormige basis. Dit is precies wat uw kind nodig heeft om haar te verleiden.

Sommige kaptafelspiegels voor meisjes zijn draaibaar. Dat is een pluspunt als u er een kunt vinden. Denk ook eens aan een styling hoofd. Dit soort paspop zal uw dochter gezelschap houden. Uw kleine meid zal het geweldig vinden om kapsels te doen. Kleine meisjes zijn er dol op.

Let op de kwaliteit van de materialen van de meisjeskaptafel

Kaptafels zijn gemaakt van duurzaam plastic. Sommige modellen zijn gemaakt van multiplex. De stevigste zijn van hout. Wij raden u aan om voor hout te kiezen. Het is milieuvriendelijk. Bovendien is het een investering die de moeite waard is.

Na verloop van tijd kunt u, als u dat wilt, de houten kaptafel opnieuw verven. U kunt het een frisse nieuwe look geven. Stelt u zich een houten model voor dat aan de verwachtingen van uw dochter voldoet. Het enige nadeel is de kleur. In dit geval lost een likje verf het probleem op. Een kleedtafel voor meisjes van duurzaam plastic is minder stevig dan hout. Het lijkt meer op speelgoed dan op een meubelstuk. Plastic kan gewassen worden. Het kost weinig. Het is echter licht. Daarom heeft het weinig stabiliteit.

Een beperkt budget dwingt sommige ouders hun toevlucht te nemen tot plastic. Anderen kiezen voor multiplex. Als uw budget beperkt is, overweeg dan MDF. Een MDF kaptafel is een goede keuze voor kleinere budgetten. <MDF staat voor Medium Density Fibre (vezels van gemiddelde dichtheid). In het Engels staat het voor “Medium Density Fiberboard”. Het is een composietmateriaal. Het is samengesteld uit houtvezels en synthetische materialen.

MDF is over het algemeen goedkoper dan hout. Hun lichtheid doet niets af aan hun stabiliteit. Het materiaal wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden. Kies een meisjeskaptafel van MDF. Het is een goed idee. Maar wees voorzichtig, want het materiaal is bang voor water.

Hoeveel moet u uitgeven aan een kaptafel voor uw kind?

De prijs van een kaptafel houdt rekening met het productiemateriaal. Ook het ontwerp weegt mee. Sommige merken zijn duurder dan andere. U zult enkele minder bekende, maar degelijke fabrikanten tegenkomen.

Houd rekening met ons advies om de kwaliteit van de meubels te bepalen. Pas op voor commerciële licenties. Sommige detailhandelaars maken hier misbruik van om producten van slechte kwaliteit tegen een hoge prijs te verkopen.