Bonnet met konijnenoren voor een meisje gedragen door een klein meisje
Meisjesbivakmuts met konijnenoren
19,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Meisjesbivakmuts met konijnenoren

19,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Deze muts met konijnenoren is ontworpen om uw kleine meid warm te houden in de winter. Hij is groot genoeg om het hele hoofd te bedekken, en het onderste deel van de muts kan gebruikt worden als sjaal om de nek te beschermen tegen de wind en het risico om kou te vatten!
Matière

Acrylique

Âge du bébé

Convient aux enfants de 2-10 ans

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Meisjesbivakmuts met konijnenoren

De aan de bovenkant genaaide konijnenoren geven een schattige look aan deze bivakmuts, die ook nog eens zacht en behaaglijk is voor uw kleintje.

Zult u vallen voor dit prachtige, zachte accessoire voor de winter? In ieder geval zullen de meisjes die hem in de speeltuin zien, hem zeker willen hebben.

Zachte bivakmuts voor de winter

Deze muts met konijnenoren is geschikt voor meisjes van 2 tot 10 jaar. Het beschermt niet alleen het hoofd, maar ook de oren en nek, wat ideaal is als u midden in de winter met uw kind naar buiten gaat.

Door het zachte materiaal kan uw kleine meid het comfortabel dragen.

Beschermt tegen de kou

Deze muts is ontworpen met een dikke maar lichte acrylstof. Het ideale accessoire om de koude wind effectief tegen te houden, zodat uw baby geen kou vat.

Wat meer is, hij zal er geweldig uitzien in deze prachtige bivakmuts met grote konijnenoren! Uw kleintje zal er zelfs mee kunnen spelen.