Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Toont alle 19 resultaten

Spelen is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind. De Barbiepop en de Kenpop behoren tot het beste speelgoed waar kinderen dol op zijn. Dit speelgoed alleen al is een wereld, zo niet een heel universum, geworden. Er zijn een aantal speeltjes, bouwpakketten en accessoires op de markt gebracht die gebaseerd zijn op de Barbiepop en de Kenpop, maar het is niet eenvoudig om een keuze te maken.

Om het u gemakkelijk te maken, heeft de boetiek van het merk Petites pirates besloten om u de beste selectie Barbiepoppen te bieden die geschikt zijn voor uw kind.

Wat zijn de criteria voor het kiezen van een Barbiepop?

Poppen behoren tot het speelgoed dat het meest geliefd is bij kinderen, vooral bij meisjes. Als u thuis mooie prinsesjes hebt, is het een geweldig idee om ze een blonde Barbiepop uit onze winkel van het merk Petites pirates te geven. U houdt ze niet alleen bezig, maar maakt ze ook blij. Maar om de beste keuze voor een Barbiepop te maken, is het belangrijk om een aantal criteria in acht te nemen. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de ontwikkelingsfase van het kind, de grootte van de Barbiepop, de veiligheidsnormen en het model van de pop.

De ontwikkelingsfase van het kind

De eerste parameter waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van kinderspeelgoed is natuurlijk de ontwikkelingsfase van het kind. Hetzelfde geldt voor de Barbiepop. Dit criterium bepaalt niet alleen de mogelijkheden van het kind, maar ook zijn of haar begripsniveau. Het is dus belangrijk om uw kind een Barbiepop te geven die past bij zijn of haar leeftijd en ontwikkelingsniveau.

Een tweejarige zal bijvoorbeeld geen barbiepop kunnen gebruiken die ontworpen is voor een negenjarige. Hij zal zich vervelen of gefrustreerd raken en het spel uiteindelijk achter zich laten. Voor uw dochter is het belangrijk om Barbie-poppen te kiezen die niet te eenvoudig en niet te ingewikkeld zijn.

De grootte van de Barbiepop

De grootte is van het grootste belang bij het kiezen van een Blonde Barbie pop. Voor kinderen raden wij aan om te kiezen voor mini Barbiepoppen. Deze zijn over het algemeen erg klein en kunnen gemakkelijk aan de lengte van kinderen worden aangepast.

Een van de tips om u te helpen de juiste keuze te maken, is opmeten. Om de ideale maat van de pop te weten die het beste bij uw kind past, is het namelijk aan te raden om de lengte vanaf de pulp van zijn vingers tot aan zijn elleboog niet te overschrijden.

Veiligheidsnormen

Naast de grootte zijn er ook veiligheidsnormen die u niet over het hoofd mag zien als u een Barbiepop voor uw dochter kiest. Kinderen worden verondersteld met hun Barbiepop te spelen in het bijzijn van hun ouders of in hun afwezigheid. Houd er rekening mee dat de kleine prinses de pop in haar mond kan stoppen. Het is dus van vitaal belang om haar te voorzien van veilige, betrouwbare accessoires en sets.

Voor de veiligheid van uw kind is het een goed idee om uit te zoeken waar de meisjespop van gemaakt is. De Barbiepoppen die onze winkel aanbiedt, voldoen perfect aan de veiligheidsnormen.

De modelkeuze voor de blonde Barbiepop

Er zijn veel verschillende modellen Barbiepoppen. Ze bieden echter niet allemaal dezelfde voordelen. Uw keuze hangt af van wat u wilt dat uw kind bereikt. Met sommige Barbiepoppen kunnen kinderen in korte tijd een grotere motoriek ontwikkelen. Dit maakt ze bijzonder intelligent en ze zijn ook erg behendig.

Dus als u wilt dat uw dochter zwemvaardigheden leert, kunt u haar een Barbie zeemeerminpop voor meisjes geven. Dit is een pop gekleed met mooie accessoires die haar een prachtig figuur geven. Ze wordt ook geleverd met een prinsessenkroon, een mooie parelarmband en een halsketting.

U kunt kiezen voor de Blonde Barbie pop met zwemvliezen voor meisjes of de zeemeermin Barbie van Dreamtopiap voor meisjes. Beide zijn even prachtig. Wat deze pop echter speciaal maakt, is de lengte van haar stralende haar en haar felgekleurde, fascinerende zwemvlies. Bovendien is de Barbiepop met zwemvlies voor meisjes voorzien van oorbellen, wat haar nog subliemer maakt. Geef haar deze mooie pop en ze zal er zeker dol op zijn.

Welke blonde Barbiepop geeft u uw dochter?

De keuze van de Barbiepop hangt af van de activiteiten die Barbie uitvoert en ook van het doel dat u wilt dat uw kind bereikt. Om sportvaardigheden te verwerven, kunt u dus kiezen voor de Barbie sportpop voor meisjes. De Blonde Barbie Fitness pop voor meisjes behoort ook tot de sportcategorie.

Dit zijn zeer flexibele poppen die allerlei realistische bewegingen kunnen uitvoeren. In het gezelschap van deze pop kan uw dochter de houdingen van Barbie nadoen terwijl ze haar gewrichten traint. Wat mode betreft, kunt u in onze winkel kiezen uit een ruim assortiment Barbiepoppen en accessoires. De meest bekende zijn bijvoorbeeld:

  • De Barbie-pop met kattenmotief voor meisjes
  • De Barbie-stijl prinsessenpop voor meisjes met bruin haar
  • De Barbie-stijl pop voor meisjes met jurk

Daarnaast zijn er alternatieve outfits voor uw blonde poppen in onze Barbie poppencollectie. Bespaar niet op modieuze kleding met verschillende pasvormen voor uw kleine meid. Geef haar een hele kledinglijn om haar aan te moedigen met haar idool te spelen. De Barbie prinsessenjurk is een slimme keuze waar uw dochter veel plezier aan zal beleven.

Waarom zou u uw kind een Barbiepop geven?

De pop speelt een belangrijke rol in de psycho-emotionele ontwikkeling en het leven van een kind. Als ze er een gewoonte van maakt om met de Barbiepop te spelen, helpt dit haar niet alleen om empathie te ontwikkelen, maar ook het vermogen om anderen te begrijpen. Zo leert het kind herkennen dat anderen ook emoties hebben.

Deze gemakkelijke integratie in de maatschappij blijft steeds meer ouders inspireren om naar dit educatieve speelgoed te grijpen. Hoewel Barbie-poppen ontworpen zijn met een vrouwelijk figuur in gedachten, zijn ze niet alleen voor meisjes.

Ook jongens kunnen de voordelen van Barbiepoppen benutten. En als uw kind moeite heeft om vrienden te maken, is het een geweldig idee om hem of haar een Barbiepop als gezelschap te geven.

Op welke leeftijd moet u uw kind een barbiepop geven?

De ideale leeftijd om uw dochter een Barbiepop te geven is tussen de 5 en 6 jaar oud. U kunt ook besluiten om uw 3-jarige prinsesje er een te geven, maar dan weet ze nog niet hoe ze met poppen moet spelen, ook al is ze er dol op. Als u een pop hebt, moet u weten hoe u haar moet uitkleden en aankleden.

Helaas weten meisjes van 3 jaar over het algemeen niet hoe ze dit moeten doen. U kunt het beste wachten tot ze 4 is. Als u echter merkt dat het kind de barbiepop ondanks haar leeftijd al kan aankleden, kunt u haar de pop altijd geven.