Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Kies op basis van haartype

Voor een meisje is haar een soort identiteitskaart. De keuze van de borstel voor meisjeshaar is belangrijk voor de gezondheid van het haar. U hebt besloten om het haar van uw meisje te gaan verzorgen. Maar u weet niet welke haarborstel u moet kiezen. Hier is het goede nieuws. U zult nu ontdekken hoe u de perfecte borstel voor uw kind kunt vinden.

Meisjeshaarborstel: het geval van dik haar

Elk meisje droomt ervan om veel haar te hebben. Dik haar hebben is geweldig. Het is nog beter om het goed gedisciplineerd te hebben. Sommige accessoires zorgen voor dik haar. Een borstel met nylon pinnen is daar één van.

Hoe langer de pinnen, hoe gemakkelijker het is om het haar te ontwarren. Haar dat zelfs maar een beetje nat is of in conditioner gedrenkt, zal deze borstel gehoorzamen. Hoe borstel ik krullend haar? Gebruik een brede meisjesborstel.

Kies een vierkante of rechthoekige vorm. Deze masseert het haar en ontwart het voorzichtig. Het voorkomt ook dat de haarvezel opzwelt.

Voor dik haar is de houten borstel uw bondgenoot. Deze is voorzien van pinnen met een tussenruimte. Dit is zacht voor de haarvezel en vergemakkelijkt het ontwarren. De klassieke borstel van everzwijnhaar werkt ook goed op dik haar.

Het contact met de hoofdhuid verspreidt de talg die in het haar wordt afgescheiden. Deze actie maakt het borstelen af. Een goede raad: vermijd skeletborstels. Deze zijn ongeschikt voor dik haar.

Borstel voor fijn haar

Knopen zijn de bête noire van fijn haar. Als u snel borstelt, trekt u haarballen uit uw haar. Uiteindelijk zal uw haar uitdunnen. Als dat bij uw dochter het geval is, stap dan over op een borstel van everzwijnhaar.

Deze haarborstel voor meisjes ontwart fijn haar zorgvuldig. Het haar blijft op zijn plaats, glanst en groeit. De platte versie van de borstel van everzwijnhaar is zelfs nog beter.

Naast de bovengenoemde voordelen neutraliseert de platte versie ook statische elektriciteit. Leer uw dochter om haar fijne haar voor het slapengaan te borstelen. Het is een geweldige manier om klitten te voorkomen.

Een goede raad: vermijd borstels met stijve pinnen. Die zijn slecht en gevaarlijk voor fijn haar.

De juiste borstel voor krullend haar

Wie krullend haar zegt, zegt klitten. De borstel van zwijnenhaar is nog steeds effectief op dit terrein. Elke andere borstel zal druk uitoefenen op knopen. Het krullende haar van uw dochter zal haar mooie krullen verliezen. Erger nog, de krullen zullen plat worden.

Krullend en golvend haar moeten gekamd worden voordat u het met shampoo wast. Gebruik een kam:

– Vork

– Met grote tanden

– Met staart

– Met gebogen tanden

De vorkkam helpt om krullen te beluchten. Hoe borstel ik krullend haar? Als u een kam met brede tanden gebruikt, week deze dan in olie. Dit zal de krullen in model brengen. Deze kam kan ook de pluizige look wegwerken.

Een kam met gebogen tanden stijlt zonder zijn vouwen aan het haar op te leggen. De staartkam helpt om krullen te ontwarren. Het puntige handvat van de kam wordt gebruikt om de lokken in secties te verdelen.

De staartkam is ideaal voor het zetten van krulspelden of het vlechten van haar. Met zijn dunne, dicht bij elkaar geplaatste tanden kunt u uw lokken gemakkelijk gladmaken. Krimpen is ook een van de functies.

Borstel voor steil of sluik haar

Natuurlijk steil haar is meestal vet bij de aanzet. Dit type haar vereist een houten borstel met zachte pinnen. Met deze borstel voor meisjeshaar beheert u de verdeling van talg. Het is over het algemeen geconcentreerd aan de basis van het haar. Onder invloed van de houten borstel met pinnetjes verspreidt de talg zich door het hele haar.

Gebruik rimpelkammen. Steil haar heeft ze nodig. Deze kammen creëren knotjes voor dit haartype. Geef volume aan het steile haar van uw dochter. Grote, ronde borstels kunnen hiervoor zorgen. Golvende effecten (een golvende, vochtige look) zijn dan mogelijk.

Borstels voor het onderhoud van vet haar

De beroemde borstel van zwijnenhaar komt nog steeds van pas. Het egaliseert de aanwezigheid van talg in het haar van uw dochter. Gebruik deze borstel met droogshampoo. U zult blij zijn met de resultaten.

Als u de borstel voor vet haar gebruikt, hoeft u minder vaak te wassen. Dit is goed voor vet haar. Regelmatig wassen met shampoo is schadelijk voor vet haar.

De borstel van zwijnenhaar voor vet haar reguleert talg. Hij egaliseert het niet alleen. Het helpt ook om overtollig talg te verwijderen. Vermijd regelmatig borstelen. Dat is het geheim om de talgafscheiding te beperken.

Borstel het haar van uw dochter één keer per dag. Bij voorkeur ‘s ochtends. Dat is meer dan genoeg voor gezond haar.

Borstel om droog haar te onderhouden

Sommige mensen hebben droog haar. Dit kan het geval zijn voor uw jonge dame. In deze situaties is het handig om tijdens het douchen een borstel te gebruiken. Dit type borstel voor meisjeshaar is volledig waterproof. Het helpt :

– Microcirculatie

– Afscheiding van talg

– Haargroei

De haargroei is laag, maar nog steeds aanzienlijk. Voor droog haar hebt u dus eenmassageborstel nodig. Deze is gemaakt van plastic, dus u kunt hem onder water gebruiken.

Droog haar ontwart gemakkelijk onder water. Met deze methode kunt u haarbreuk voorkomen. De borstel heeft zachte, afgeronde tanden. Zo blijven de haarschubben behouden. Dit helpt om droog haar te hydrateren.

U kunt ook een ionische borstel gebruiken. Deze onderhoudt droog haar. Als u deze elke dag gebruikt, wordt het borstelen zachter. Wrijving wordt verminderd.

Tijdens het werken laat de ionenborstel ionen vrij. Deze ionen transporteren stoffen die droog haar verzachten. Ze elimineren statische elektriciteit en verminderen zo dubbele punten en gespleten punten.

Borstel om kroes los te maken en glans toe te voegen

Steil of krullend, droog haar heeft de neiging om te pluizen. Het is lelijk en vervelend. Door uw haar uit te rekken en recht te maken, wordt het weer glad. De borstel voor meisjeshaar met keramische coating is de oplossing.

Het ontwart en steilt de haarvezel. Deze borstel houdt de warmte vast die door de föhn wordt afgegeven. Dankzij deze warmte maakt het accessoire het haar netjes. De borstel met keramische coating heeft ook antibacteriële eigenschappen. Het is ook bewezen dat het antistatisch is.

De borstel maakt het haar van uw dochter mooier. Om het haar succesvol te föhnen, moet u een paar stappen ondernemen. Verwarm eerst het metalen gedeelte van het apparaat. Om het haar te stylen, pakt u het haar lok voor lok vast.

De borstel wikkelt zich rond de lokken en stijlt ze. Zodra het kapsel klaar is, blijft het de hele dag intact.

Effectieve haarborstels voor meisjes

Demeisjesborstel met kattenmotief is een veelzijdige borstel die gemakkelijk vast te houden is. Voor steil, krullend of glad haar, het accessoire levert resultaten. De roze en paarse borstel heeft afgeronde punten die het haar van uw meisje voorzichtig stylen.

De meisjes 3D Mickey haarborstel zal uw jonge dame zeker bevallen. Vooral als ze een Mickey-fan is. De lengte van de punten maakt borstelen gemakkelijk. Bij de gedachte om haar haar met Mickey te laten doen, zal uw dochter er haar favoriete borstel van maken.

Leer mademoiselle hoe ze haar haar moet verzorgen. De girl’s 17-delige kappenset zal haar daartoe aanmoedigen. Dit model is perfect om cadeau te geven of om gewoon een plezier mee te doen.