Show Filters

Resultaat 1–30 van de 413 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–30 van de 413 resultaten wordt getoond

Als de elegantie van volwassenen al opmerkelijk is, dan geldt dat nog meer voor kinderen. Sterker nog, deze kleine engeltjes benadrukken hun sartoriale stijl met een zekere allure. Het aankleden van uw kleine schatten is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Zo is het kiezen van de juiste maat kleding voor een meisje vaak een echte hoofdpijn. Dus hoe maakt u de beste keuze?

Als ouder hebt u vaak geen ideeën meer om uw kleine meid aan te kleden. Dit probleem is vooral merkbaar bij het kiezen van kleding. Omdat deze taak afhankelijk van het kind min of meer complex is, vindt u hier de parameters die het kiezen van kleding voor kleine meisjes gemakkelijker zullen maken.

De leeftijd van uw kleine meid

Het is algemeen bekend dat kinderkleding niet in een opwelling wordt gekozen. Het is zelfs belangrijk om bepaalde criteria in overweging te nemen, waaronder de maat van uw kind. In feite is het kiezen van een jurk voor een 12-jarig meisje niet hetzelfde als voor een oudere dame. Bovendien is leeftijd niet het enige criterium om rekening mee te houden.

De morfologie van uw schat

Het tweede criterium om rekening mee te houden is ongetwijfeld de grootte of de morfologie van uw kind. Twee kinderen van dezelfde leeftijd kunnen namelijk heel verschillend gebouwd zijn. Met dit tabblad kunt u goede keuzes maken op basis van specifieke elementen.

U moet niet alleen de taille meten, maar ook het bekken. U moet ook aandacht besteden aan de halslijn. Als deze te los zit, kan het zijn dat het niet goed past en de indruk geeft van een te groot kledingstuk. Als het echter te strak zit, zal de halslijn niet comfortabel zijn om te dragen. Het zou daarom ideaal zijn om te kiezen voor een stuk met een elastische opening. In deze omstandigheden zal de outfit erg flexibel zijn en zal uw kind zich er zeker comfortabel in voelen.

De kledingmaat van het meisje

Naast ideeën over smaak en stijl is de maat van de jurk een factor die de keuze van kleding voor kleine meisjes sterk beïnvloedt. Hoewel 2-jarige meisjes niet zo lang zijn als 4-jarigen, is het belangrijk om op zijn minst de lengte en gemiddelde leeftijd van uw kind te weten.

Dit zijn namelijk de factoren die geanalyseerd moeten worden bij hetkopen van kleding voor kleine meisjes. Koop echter een kledingstuk dat iets groter is dan de maat van uw prinses om het meeste uit uw aankoop te halen.

De maten

De maten van uw kind zijn een goede leidraad bij het kiezen van een kledingstuk. Hierbij moet u er rekening mee houden dat de maten per geslacht verschillen.

Voor uw kleine meisje

Normaal gezien is de nummering van kledingmaten voor meisjes identiek aan die voor jongens. Er is echter een verschil in taille- en bekkenhoogte. Voor een kledingstuk met standaardwijdte is een tailleomtrek tussen 65 en 67 cm vereist. De equivalente bekkenomtrek moet dan tussen 79 cm en 82 cm zijn.

Voor een ruimvallend kledingstuk moet de tailleomtrek tussen 68 en 73 cm zijn. De bekkenomtrek moet tussen 83 en 88 cm zijn. Kinderen die oversized kleding dragen zijn voornamelijk kinderen met een tailleomtrek tussen 74 cm en 79 cm, de bekkenomtrek is in dit geval tussen 89 cm en 94 cm.

Het materiaal van de kleding

Katoen is het belangrijkste materiaal dat kinderen dagelijks comfort biedt, ongeacht het seizoen of het tijdstip van de dag. Aangezien hun huid vijf keer dunner is dan die van volwassenen, tasten stoffen die ongeschikt zijn voor de huid hun gevoeligheid aan, wat schuren en ongemak veroorzaakt.

Katoen blijft echter de ideale stof voor de kleding van onze kleintjes. Het is vrij van chemische producten, bevordert optimaal comfort en veroorzaakt geen allergieën, zodat de huid goed kan transpireren.

Bovendien is katoenen kleding gemakkelijk te wassen en duurzaam. Afhankelijk van de gelegenheid kunt u katoenenjassen, rokken of broeken voor uw kleine meisje kiezen. Maar de smaak en wensen van uw prinses kunnen uw keuze beïnvloeden, dus houd beide factoren in gedachten.

De juiste schoenen voor uw kleine meid kiezen

Naast kleding is het ook belangrijk om sokken en schoenen voor uw kind te kiezen. Om dit te doen, moet u zich laten leiden door de lengte van de voet van uw liefje. U kunt een online te downloaden omtrek gebruiken.

U kunt ook gewoon het op te meten ledemaat van uw kind op een vel wit papier leggen. Gebruik een pen om de achterkant van de voet te markeren, met name de hiel. Doe hetzelfde aan de voorkant, dit keer bij de grote teen, en u bent klaar!

Comfortabele kleding voor alle seizoenen

Als u kleding voor uw dochter koopt, moet u altijd aan comfort denken. U moet kiezen voor ademende materialen zoals katoen en kleding vermijden waar ze van gaat zweten. De kleding die u kiest moet ook geschikt zijn voor het seizoen.

Voor de zomer, een of twee katoenen jurken, een denimshortmet een paar patronen en waarom niet een kortelegging. In de winter moet uw dochter op zijn minst eenvest, een vest, eenlichtgewicht donsjacken een broek hebben die warm blijft.

Tijdloze stukken die altijd indruk maken

Het is bijna onmogelijk om de volgende stukken niet in de garderobe van een klein meisje te vinden.

De Jean

Een tijdloos, unisex kledingstuk, jeans zijn perfect voor elke gelegenheid. Op school, in de stad, thuis… Het valt niet te ontkennen dat kinderen dol zijn op deze jeans! Spijkerbroeken zijn zo populair omdat ze tijdloos en vooral comfortabel zijn. Slank, slank of klassiek, u moet uw kinderen in stijl kleden.

Het katoenen t-shirt en de pyjama

Echt onmisbaar, hett-shirtis een outfit die absoluut overal bij past. De ontwerpen zijn eindeloos, net als de kleuren en patronen.

Natuurlijk is er niets gezelliger dan eenpyjama, en uw kind zou er verschillende in zijn garderobe moeten hebben.

Kortom, comfort is regel nummer één. Denk bij het kiezen van kleding voor kleine meisjes in de eerste plaats aan comfort. Uw kind zal zeker haar eigen smaak hebben. Als ze niet van wol houdt, dwing haar dan niet. Als ze liever broeken dan rokken draagt, vergeet het dan maar. Probeer zo flexibel mogelijk met haar voorkeuren om te gaan.

En vergeet de accessoires niet!

Er veel accessoires in de garderobe van uw kleine meid hebben is een enorm pluspunt. Zo kunt u al haar outfits samenstellen. Maar ook om haar een kleurrijk en leuk accent te geven. Kies hoeden, sjaals en barrettes. Maar laat ook ruimte over voor sokken en maillots met een patroon.