Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

Sieraden voor kleine meisjes: goed kiezen en goed onderhouden

Fancy juwelen voor kleine meisjes zijn helemaal in. Hoewel ze cadeau gegeven kunnen worden, is de keuze ervan voor veel mensen een uitdaging. Bovendien is het onderhoud ervan een echt vraagteken. Maar dat is het geheim van langdurig plezier. Ontdek wat kostuumjuwelen zijn. We geven u ook de sleutels om ze goed te kiezen en ze goed te onderhouden.

Sieraden voor kleine meisjes: wat zijn het?

Creool, bedelarmband, ongewone oorbellen, fantasiejuwelen zijn een succes en worden steeds populairder. Het verschil tussen traditionele sieraden en kostuumjuwelen zit hem in de gebruikte materialen. Klassieke sieraden gebruiken:

 • Zilver
 • Naar edelstenen
 • Naar goud, enz.

kostuumjuwelen voor kleine meisjes worden gemaakt van eenvoudige materialen. Het doel van fantasiejuwelen is om het verlangen van kinderen om zichzelf te tooien te voeden. Maar het is vooral een mooi modeaccessoire. Een fantasiejuweel moet daarom voldoen aan de criteria van de trend van het moment.

kostuumjuwelen zijn ontwikkeld vanwege een behoefte:

 • originaliteit
 • Creatieve vrijheid
 • Van vrolijke fantasie

De fancy sieraden voor kleine meisjes zijn een grote hit om 2 redenen: ze zijn trendy en betaalbaar.

Hoe herkent u kwaliteitssieraden

Laten we eens kijken naar de belangrijkste factoren die helpen om goede kostuumjuwelen te herkennen.

De echtheid van fantasiejuwelen voor kleine meisjes

Controleer eerst en vooral de vermelding van de productiematerialen. Een geloofwaardige verkoper geeft systematisch informatie over de kenmerken van een sieraad. Dit geldt zowel voor fysieke winkels als voor online winkels.

Kostuumjuwelen zijn nu verkrijgbaar in 925 zilver. U vindt ook vergulde exemplaren. Originaliteit en kwaliteit zijn hun kenmerken. Koperen sieraden voor kleine meisjes gaan niet erg lang mee. Hetzelfde geldt voor messing en staal.

Ze veranderen van kleur en zijn breekbaar. Na verloop van tijd treedt er ook vervorming op. Er moeten voorzorgsmaatregelen genomen worden om deze sieraden te beschermen, zoals ze uit de buurt van water en licht houden.

Koop geen sieraden voor kleine meisjes die lood bevatten. Dit materiaal is allergeen. De wet verbiedt lood als bestanddeel van sieraden. Cadmium en nikkel zijn ook verboden.

Opgepast voor namen

De benaming ”massief zilver” wordt te veel gebruikt. Het wordt zelfs gebruikt om te misleiden. Wanneer de naam van een sieraad het woord “zilver” bevat, controleer dan of dit in de beschrijving vermeld staat. Anders verwijst de term ”zilver” alleen naar de kleur van het sieraad.

U zult vaak de volgende benamingen voor zilver tegenkomen:

 • Solid silver
 • verzilverd
 • 925 zilver

Voor goud zult u vaak horen over:

 • verguld
 • Verguld met fijn goud
 • Goud x karaat, etc.

In het schrift ”Goud x karaat” staat x voor een getal. U hoort waarschijnlijk vaak de uitdrukking ”18-karaats goud”. Het karaat is de eenheid die informatie geeft over de kwaliteit van het goud. Verzilver wordt ”massief” genoemd als het ten minste 92,5% puur zilver bevat. Massief zilver wordt ook wel ”Sterling Silver 925” genoemd. Dit is de Engelse naam voor ”925 zilver”

Steen en oxide: het verschil maken

Diamant en kristal zijn niet de enige die schitteren. De keuze valt al snel op kostuumsieraden voor meisjesmet zirkoniumoxide stenen en strass. Deze oxiden zijn imitaties. Ze zien er transparant uit als edelstenen. Hun glans lijkt op die van echte stenen.

Zirkoon en kubische zirkoon duiden een natuurlijke steen aan. Deze namen worden verkeerd gebruikt. Sommige mensen gebruiken ze om te verwijzen naar stenen die gemaakt zijn van zirkoniumoxide. Zirkoon wordt gebruikt om sieraden van topklasse te maken. Bij gebrek aan diamanten wordt dit materiaal gebruikt om sieraden te versieren.

Onderscheid zirkoon van zirkoniumoxide. Dat gezegd hebbende, zirkoniumoxide ziet er ongelooflijk uit. Het is zeer gepolijst. Het gaat lang mee. Het is een goede manier om waarde toe te voegen aan fantasiejuwelen. Zirkoniumoxide is inderdaad een goede vervanging voor edelstenen. Als u de echte wilt, raadpleeg dan een specialist. Hij of zij zal u helpen onderscheid te maken tussen de twee.

Hier is nog een naam waar u voor op uw hoede moet zijn: kristal. Veel online kraampjes presenteren zirkoniumoxide als kristal. Kristal is een glas dat 10% loodoxide bevat. Het loodoxidegehalte varieert en is soms wel 32%.

U weet nu een minimum aan informatie over deftige sieraden voor kleine meisjes. Laten we nu eens kijken hoe we ze kunnen beschermen.

Sieraden voor kleine meisjes: bescherming en verzorging

Maar hoe zit het dan met fantasiejuwelen met kleine sterretjes? Sommige mensen verzorgen fantasiejuwelen alsof ze van edelmetaal gemaakt zijn. Dit is de beste manier om zich te gedragen. Hoewel ze niet duur zijn, hebben kostuumjuwelen voor kleine meisjes charme.

Op Kleine Piraten vindt u HET originele sieraad waar uw kind dol op zal zijn. Oorbellen, hangers, kettingen, parels, u vindt zeker wat u nodig hebt, ongeacht de stijl, het materiaal, de leeftijd, de maat of de kleur. Laat u verleiden door de charme van onze kettingen met dierenriemtekens, die u bij elke look kunt dragen. Of waarom niet de hartvormige prinsessenketting met metalen koord? Voor speciale gelegenheden zal uw dochter zeker dol zijn op onzeprinsessenjuwelensets, verkrijgbaar in roze, geel, blauw/groen en paars, om te dragen bij een wit of zwart jurkje.

Nadelig genoeg hebben ze de reputatie te snel te bederven. Zuurstof in de lucht en vochtigheid vervormen het uiterlijk van deze fragiele juwelen. Er verschijnen lelijke vlekken. Hier zijn een paar procedures om deze sieraden lang in vorm te houden.

Bewaar uw sieraden in een droge omgeving

De meeste fantasiejuwelen zijn gemaakt van materialen die gevoelig zijn voor vocht. Vermijd spatten van water. Herinner uw dochter eraan om haar ring of armband af te doen voordat ze haar handen wast. Allerlei zalven en lotions mogen niet in aanraking komen met uw fantasiejuwelen. Leg ze opzij voordat u ze aanbrengt.

Wacht tot uw cosmetica droog is voordat u de sieraden draagt. Inspanning is niet alleen voor jongens. En als ze in beweging komt, zweet uw dochter overvloedig. In dat geval kunt u het beste haar sieraden afdoen.

Een laagje vernis

Eén laagje vernis is genoeg om deftige sieraden voor kleine meisjes te beschermen. Deze bescherming beschermt de sieraden tegen oxiderende elementen. Wees echter voorzichtig. Deze laklaag schilfert af. Breng opnieuw een laagje blanke nagellak aan. Laklagen isoleren materialen goed. Ze voorkomen ook aanslag op uw huid.

Andere beschermingsmethoden

Er worden speciale sprays gebruikt om sieraden te verzorgen. Hoewel ze duur zijn, zijn ze effectief en gaan ze lang mee. Ze beschermen de gevoelige huid tegen de allergene effecten van bepaalde materialen.

Ook beschermende sprays behouden de glans van uw sieraden. Zelfs sieraden die aangetast zijn, worden weer mooi. Gebruik opbergdoosjes voor sieraden. Die beschermen uw juwelen tegen de effecten van lucht en stof.

Neem uw kleine meid haar sieraden af voordat ze naar bed gaat. Ze zal beter slapen. Sieraden zullen minder snel vervormen of breken. Pas op voor vluchtige cosmetica. Poeders en andere parfums zullen uw sieraden aantasten.

Reinig kostuumjuwelen voor kleine meisjes om ze te beschermen. U voorkomt dat er zich vuil ophoopt. Uw kind zal dan lang plezier hebben van zijn juwelen. Wacht niet langer met het maken van uw keuze voor Kleine Piraten.