Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Meisjesbaret: 8 manieren om de haarklem te gebruiken

In het begin van de jaren 2000 raakte de haarspeld in onbruik. Sinds enige tijd is de girl barrette bezig met een comeback. We zien ze op steeds meer hoofden. Dit haaraccessoire ondergaat een revolutie in het gebruik ervan. Hier zijn de soorten baretten en 8 manieren om stijlvol haar te krijgen.

Wat zijn de verschillende soorten baretten voor meisjes?

Op de markt voor haaraccessoires kom je verschillende soorten meisjesbaret tegen. De meest voorkomende zijn:

  • Kleine staafjes
  • Mini bars
  • Grote repen

Laten we ze eens in meer detail bekijken.

Kleine balken

Elk type baret heeft zijn eigen montuur. Voor golvend haar zijn vaak klikbare haarclips nodig. Dit is het baretmodel dat bij kroeshaar past. Het is praktisch en gemakkelijk te gebruiken

De croco-rim haarclipis veelzijdig. Deze girl barretteis geschikt voor alle haartypes. Gebruik hem voor geraffineerde kapsels. Het krokodillenmontuur temt weerbarstige lokken om ze uit uw gezicht te houden. Of u nu kort of lang haar hebt, het zal de truc doen.

De kleine kat of kleine strik baret regelt fijn haar. Het frame is plat en de sluiting is een veilig systeem. Het houdt lokken stevig vast.

Mini Barrettes

Deze meisjesbaret wordt geleverd in een set van twee. Hij is zelfs geschikt voor baby’s. De mini-barrettes hebben kleine klik-klak of krokodillenmonturen. Ze zijn geweldig om strengen vast te binden en het gezicht vrij te maken. Gebruik ze om leuke kapsels te creëren.

Mini barrettes zijn zo mooi dat meisjes ze een andere functie geven. U ziet barrettes elegant aan een trui hangen of op de revers van een jasje voor een eigenzinnige look. Sommige geïnspireerde meisjes hangen ze aan de riem van hun tas.

Grote barrettes

Ze hebben frames:

  • Krokodillenklauwen
  • Clic-clac
  • Clic
  • Plates

Deze grote monturen zijn perfect voor pluizig, dik haar om de meest gedurfde kapsels te bereiken. Ze voegen originaliteit toe. Maak uzelf mooi met deze barrettes. Ze zijn ook uw bondgenoot voor speciale gelegenheden.

Om verder te gaan, laat u inspireren door de 8 manieren om de meisjesbaret te gebruiken.

8 manieren om een meisjesbaret te gebruiken

Meisjesbarrettes bieden zoveel mogelijkheden. Het enige wat je nodig hebt is een beetje creativiteit.

De baret voor preppy stijl

Schoonheid en doeltreffendheid worden vaak gevonden in soberheid. Houd een lok opzij met de baret. Het is een klassieke manier om uw haar te stylen. Maar meisjes komen er massaal op af vanwege het preppy randje.

Voor een preppy stijl, waarom geen baret met een mooie strik? Op zoek naar een elegantere stijl? De parel baret zal uw kapsel aankleden als een sieraad.

De paardenstaartbaret

Laat het elastiekje aan de kant en versier uzelf met een baret. Om een mooie lage paardenstaart te krijgen, verzamelt u het haar bij de nek en gebruikt u de baret om het vast te zetten.

De bevestiging zal minder stevig zijn dan met het elastiek. Dit is normaal en prima voor het gewenste effect. U kunt ook voor een warrige look gaan. Kam het haar lichtjes voordat u het vastmaakt met de girl barrette. U krijgt een half pluizige, half chique haarband.

Dubbele baret voor een mix van stijlen

Het sleutelwoord hier is meerdere barrettes om het kapsel als een kroon te omlijsten. Gebruik bijvoorbeeld een scrunchie . Gebruik deze om een grote omlijstende lok achteraan vast te houden. Dit geeft een mooie structuur aan het kapsel.

Kies verschillende stijlen barrettes. Hoe meer ze van elkaar verschillen qua uiterlijk, hoe verbluffender het resultaat zal zijn.

De magie van platte barrettes

Als u van het zijdelingse haareffect houdt, dan is deze look iets voor u. U hebt verschillende platte clips nodig. Het is het beste om ze uniform te houden. Verzamel ze aan één kant van het gezicht. Breng nu uw platte clips aan in het haar van uw kind. Zet de barrettes horizontaal op een rij om een indruk van volume te geven.

De baret voor kleine meisjes voor een gedurfde en glamoureuze look

Een modeshow van Versace bracht onlangs de kidbaret terug in de mode. Dat klopt, de middenscheiding omlijst door 2 barrettes is terug van weggeweest. Zo doet u het. Maak een middenscheiding. Plaats 2 haarspeldjes aan weerszijden van de lijn.

Voor een ontspannen zijscheiding

Hier is een haarstrik met een gecoiffeerd-décoiffé-effect. Laat eerst uw haar los. Kies één kant van uw hoofd. Neem het haar en vouw het over uw oor. Breng deze lok via de nek naar de tegenoverliggende schouder.

Zet de resulterende houding vast. U hebt een grote haarklem nodig. U moet een groot deel van het haar aan de achterkant van de gekozen kant behouden. Om de breedte van de haarlok te controleren, plaatst u de baret verticaal.

Barrettes in ornamentmodus

Deze manier om de meisjesbaret te gebruiken is perfect voor een ceremonie. Het begint allemaal met een middelhoge paardenstaart. U kunt kiezen tussen een vlecht en een knot en deze vastzetten met clip-ons. De beste barrettes voor deze look zijn accessoires:

  • Baded
  • In gekleurde hars
  • Rhinestone

Zet 2 barrettes aan dezelfde kant. Zorg ervoor dat ze bij de clip passen. U zult zeker complimenten krijgen.

Een baret om uw lengtes te stylen

Dit kapsel is snel, eenvoudig en makkelijk te bereiken. Het bestaat uit een halve stropdas gesublimeerd door een pretty girl barrette. Neem aan elke kant van uw gezicht een strook haarlok. Elk van de stroken moet breed zijn. Breng de 2 stroken naar de achterkant van uw nek. Zet ze naast elkaar vast met de haarclip. Het effect is verbluffend.

Wat zijn de trendy meisjesbarrettes van dit moment?

Laten we het eens hebben over een paar barrettes die erg populair zijn bij het grote publiek. De schattige Patrol meisjesbarrettes zijn een must-have. De vele kleuren geven uw dochter de keuze. Haar favoriete personage zit er zeker tussen. Dit accessoire is gemaakt van PVC. Uw dochter zal er lang genoeg plezier van hebben.

Geef uw kind de stervormige haarclip voor kleine meisjes. Het is eenvoudig, schattig en opvallend. U vindt hem in opvallende, elegante kleuren: roze, paars, goud. Draag het met een jurkje met libertyprint en u hebt de perfecte zomerlook.

De materialen waaruit deze haarspeld bestaat zijn kwaliteitslegeringen. Voor krullend of steil haar, het is perfect.

De gekleurde haarclips voor kleine meisjes zijn elegante haarclips. Er zijn veel verschillende kleuren en patronen. U zult keuze te over hebben met zo’n scala aan barrettes.