Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Veel tipi modellen

Het kiezen van een tipi voor meisjes hangt grotendeels af van de voorkeuren van uw kleine meid. Er zijn verschillende modellen op de markt. U kunt verschillende vormen vinden die bij uw dochter passen. Een van de criteria voor het kiezen van een tipi is de locatie. U moet goed nadenken over waar u uw tipi gaat plaatsen.

Meestal vinden kinderen het fijner om dit soort speelgoed in hun slaapkamer te zien. Maar er zijn ook fans van kindertipi’s buitenshuis, vooral in de tuin, zoals bij kleine hutjes.

Een outdoor tipi voor meisjes

Er zijn verschillende modellen outdoor tipi’s voor meisjes op de markt. Het accessoire heeft over het algemeen een duurzamere stof om slecht weer en zonnebrand te weerstaan. Het wordt ondersteund door haringen.

Wat betreft materialen kunt u het beste kiezen voor stevige, duurzame producten. Hout is het beste, hoewel er ook andere materialen zoals plastic verkrijgbaar zijn. Het kan perfect bij uw tuininrichting passen. Natuurlijk versterkt de keuze voor hout de culturele waarde van een Indiantipi. Bovendien is het, afhankelijk van de grootte en ruimte van uw tuin, mogelijk om een groter model te gebruiken. Een grote Tipi kan meer dan één kind dragen. En dat kan zich op de lange termijn uitbetalen.

Een tipi voor meisjes binnenshuis

De slaapkamer is de meest geschikte plek voor een tipi voor meisjes. In dit opzicht moeten alle onderdelen van een tipi voldoen aan bepaalde hygiëneregels voor de gezondheid van uw kleine meid. U moet ervoor zorgen dat er geen stoffen in zitten die allergieën kunnen veroorzaken.

Sommige modellen tipi’s voor meisjes

Verschillende soorten tipi’s voor meisjes kunnen aan alle behoeften van uw kinderen voldoen. Afhankelijk van hun voorkeuren zijn er verschillende vormen.

Het ronde tipimodel voor meisjes

De ronde tipi voor meisjes, die lijkt op Indiase tipimodellen, heeft een ronde basis. Het wordt altijd ondersteund door pinnen om de stof vast te houden. Aan de basis heeft dit model 5 of 6 houten of plastic steunen om de ronde vorm te geven.

De vierkante tipi voor meisjes

Deze verschilt van de andere modellen door zijn vierkante basis. U hebt maar 4 palen nodig om hem vast te kunnen houden. U heeft het voordeel van een binnenruimte met schuine hoeken. Bovendien staat dit type Tipi bekend om zijn veiligere basis voor kinderen.

Het rechthoekige model

Dit model tipi voor meisjes is ideaal voor meer dan één persoon. Het lijkt op een tent. Het is vaak te vinden op outdoor tipi modellen.

Selectiecriteria voor een beste tipi voor meisjes

Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak. U moet er dus voor zorgen dat er iets voor uw dochter bij zit! Met dit in gedachten moet u de beste tipi kiezen om uw liefje mee te verrassen. In alle gevallen zal de prijs variëren, afhankelijk van het model. Maar er is iets voor elk budget, van het eenvoudige model tot het meest verfijnde.

Kies de tipi op basis van de beschikbare ruimte

Dit is het eerste criterium waarmee u rekening moet houden voordat u in een tipi voor uw kleine meid investeert. Dit houdt in dat u de grootte van de tipi moet afstemmen op de beschikbare ruimte in de slaapkamer van uw kind of in uw tuin. Het is echter aan te raden om een kleine ruimte over te laten als gang voor uw dochter.

Kies de tipi op basis van de structuur

Een Indiaanse Tipi heeft palen of staanders om hem te ondersteunen. Het uiterlijk van deze steunen hangt af van de grootte en de hoogte van de tipi. Afhankelijk van het merk en de fabrikant wordt de grootte van een meisjestent bepaald door het aantal palen. Dit varieert tussen 4 en 6 stokken. Verder is de gemiddelde hoogte van een kindertent 1,50 m of meer. Dit hangt af van de hoogte van uw plafond. Hoe hoger de tipi, hoe comfortabeler hij zal zijn.

Afhankelijk van type stof en ontwerp

Het soort stof is belangrijk bij het kopen van een tipi voor kleine meisjes. Er zijn katoenen en/of polyester stoffen. Het is hygiënischer voor kleine meisjes om een stof van 100% katoen te gebruiken. Aan de andere kant zijn polyester tipi’s die buiten staan het meest bestendig en waterdicht.

Wat zijn de voordelen van een tipi voor uw dochter?

Een tipi voor een klein meisje is een zeer modern speelaccessoire. Het is een must-have voor een comfortabele en originele inrichting. Bovendien geeft de tipi een rustieke uitstraling aan de inrichting. Er zijn verschillende maten beschikbaar in onze online winkel.

De Tipi kan het comfort van de ruimte van uw dochter optimaliseren. Goed aangekleed kan het een leeshoek worden, of een ruimte waar ze in alle veiligheid en sereniteit kan ontspannen en opbloeien. Bovendien hebt u geen uitgebreide handleiding nodig om de tipi zelf in elkaar te zetten, samen met uw dochter. Alles gebeurt intuïtief.

De tipi is gemakkelijk op te zetten in een hoek van de kamer en neemt niet veel ruimte in beslag. Tegenwoordig vinden ze ook hun weg naar luxe flats en woningen, tot groot genoegen van de kinderen. Het is meer dan alleen een decoratief element, het kan een ontspanningsruimte worden.

Wat is de beste Tipi voor uw dochter?

In onze online winkel zijn verschillende modellen Tipi’s voor meisjes verkrijgbaar. Let echter op de grootte van de accessoires die u worden aangeboden om onnodige uitgaven te vermijden. De ideale tipi is er een die gemakkelijk in een hoek van uw kamer past. Als het mogelijk is, moet het een accessoire zijn dat zowel uw kleine meid als haar vriendin kunnen gebruiken. Kies dus voor een meer vrouwelijke tipi voor de slaapkamer van uw dochter.

De tipi voor meisjes: een accessoire om vroeg mee te leren

Een tipi voor uw dochter kopen is een geweldig idee! In deze kleine ruimte heeft uw dochter haar eigen hoekje waar ze zich vrij kan voelen. Daar kan ze haar verbeelding ontwikkelen en creatief zijn.

Een tipi voor meisjes als interieurdecoratie

Esthetisch, modern en trendy, een tipi voor meisjes is essentieel voor het inrichten van de slaapkamer van uw dochter. Hij past zich aan alle stijlen aan en voegt een vleugje originaliteit en elegantie toe. U bent er zeker van dat u uw dochter een unieke ruimte geeft om in te spelen en haar fantasie de vrije loop te laten.

Dit item kan ook de felbegeerde kleurenpracht in uw huis worden. De grote merken wedijveren met elkaar in hun vindingrijkheid om u voor zich te winnen. Naast traditionele tipi’s bieden kit tipi’s tegenwoordig een modernere structuur.