Winterhandschoenen van zachte wol met een schattig konijnenmotief voor kleine meisjes in verschillende kleuren
Zachte wollen winterhandschoenen met schattig konijnenontwerp voor kleine meisjes
14,90  Select options
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Zachte wollen winterhandschoenen met schattig konijnenontwerp voor kleine meisjes

14,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Ontdek onze ongelooflijke paren zachte wollen winterhandschoenen met een schattig konijnenmotief voor kleine meisjes. Zachte wollen winterhandschoenen met een schattig konijnmotief voor meisjes zijn perfect voor koude dagen. Uw dochter zal het heerlijk vinden om deze winterhandschoenen te dragen, die superzacht en schattig zijn voor koud weer.
Matériau

Laine

Taille

15x6cm

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Zachte wollen winterhandschoenen met schattig konijnenontwerp voor kleine meisjes

Het schattige konijntjesmotief geeft deze handschoenen een speels en schattig tintje, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor jonge meisjes.

Het konijntje is fijntjes op elke handschoen geborduurd, met minutieuze details die dit charmante diertje tot leven brengen. Uw kleine meid zal met plezier haar nieuwe handschoenen aan vrienden en familie laten zien, en ze zullen zeker een gespreksonderwerp zijn tijdens winterse uitstapjes.

Meisjeshandschoen

Onze wollen winterhandschoenen zijn zacht en warm, met een schattig konijntje-ontwerp met een strikje erop.

Perfect voor koude dagen of buiten spelen in de sneeuw! Uw kleine meid zal het heerlijk vinden om dit paar handschoenen de hele winter te kunnen dragen om haar warm te houden.

Zachte wollen winterhandschoenen met een schattig konijnenpatroon voor kleine meisjes zijn de perfecte keuze om de handen van uw kleine meisje warm te houden tijdens de koude maanden. Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn zacht en comfortabel om te dragen, en bieden uitstekende bescherming tegen de kou.

In zachte, warme wol

De zachte wollen winterhandschoenen met een schattig konijnenpatroon voor kleine meisjes zijn perfect voor die mooie koude sneeuwdagen.

Ze zijn gemaakt van zachte, warme wol, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Het konijntjesmotief is erg schattig en zal kleine meisjes zeker bevallen.

Deze handschoenen zijn ook erg praktisch. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het elastische ontwerp, zodat uw kind ze zonder hulp aan en uit kan trekken. Bovendien zijn ze licht genoeg om de hele dag te dragen zonder dat ze volumineus of beperkend aanvoelen.