Disney Mickey huisdier voor meisjes, model zwart
Disney Mickey pet voor meisjes
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Disney Mickey pet voor meisjes

14,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Kinderen verdienen het beste, en daarom brengen wij u een Disney Mickey pet voor meisjes. Het is een accessoire waarmee uw kind er onberispelijk uitziet in de zomer. Bestel er nu een!
Matériau

Coton

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Disney Mickey pet voor meisjes

De Disney Mickey pet voor meisjes is een leuk en praktisch modeaccessoire dat bij alle kleine meisjes geliefd zal zijn. Met zijn schattige ontwerp, duurzaamheid en comfort is deze pet een geweldige keuze voor zonnige dagen en buitenactiviteiten.

Deze Mickey pet is superorigineel, hij is zwart, maar geeft een stijlvolle uitstraling, helemaal Disney. U zult een kleine dame hebben om mee rond te lopen.

Zomercap voor meisjes

Deze meisjespet is ontworpen om het hoofd van uw peuter te beschermen tegen de zonnestralen. Het is het perfecte modeaccessoire om uw kind de hele zomer te vergezellen.

De Disney Mickey pet voor meisjes is een must-have modeaccessoire voor alle kleine meisjes die van het beroemde stripfiguurtje houden.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en weerbestendig is.

Casual pet voor meisjes

Met zijn prachtige patronen zal uw kind verrukt zijn over de schoonheid van deze schattige meisjespet. Bovendien is het een trendy accessoire dankzij de casual Hip Hop-stijl.

Het ontwerp van deze pet is absoluut schattig, met een geborduurde afbeelding van Mickey Mouse op de voorkant van de pet. De felroze kleur van de pet past perfect bij de sprankelende persoonlijkheden van de meisjes.

Ook heeft de pet een hippe uitstraling

Het heeft ook een gebogen vizier dat de ogen effectief tegen de zon beschermt en uitstekende bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen.