Modieuze roze rugzak met wieltjes voor kleine meisjes
Rollende rugzak voor kleine meisjes
119,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Rollende rugzak voor kleine meisjes

119,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Hebben uw kinderen een hekel aan het dragen van zware rugzakken? Hier is de oplossing. Deze rugzak op wieltjes voor kleine meisjes is zo ontworpen dat uw kinderen hun spullen kunnen dragen zonder hun rug te belasten. Hij weegt slechts 1,8 kg.
Matériau

Nylon

Poids

1.8kg

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Rollende rugzak voor kleine meisjes

Al met al is de rollende rugzak voor kleine meisjes een onmisbaar accessoire voor schoolgaande kinderen of gezinsuitstapjes.

Praktisch, functioneel en leuk, het zal de ideale metgezel van uw kind zijn voor al haar avonturen. Vooral als de leerkracht haar vraagt om veel boeken en schriften mee te nemen, is het een geweldige manier om haar rug te ontlasten.

Makkelijk te dragen rugzak voor meisjes

Deze rugzakken voor meisjes zijn perfect voor kinderen die graag met hun tas rondrollen. Hij is gemaakt voor iedereen die moeite heeft om zijn tas op zijn schouder te dragen.

De rollende rugzak voor kleine meisjes is een praktisch en functioneel accessoire dat uw kind op al haar avonturen zal vergezellen.

Met zijn kleurrijke en speelse ontwerp zal het kleine meisjes aanspreken die op zoek zijn naar een originele en leuke rugzak.

Modieuze roze rugzak met wieltjes voor kleine meisjes

Comfortabele rugzak voor meisjes

Deze rugzak voor meisjes heeft meerdere vakken, waardoor hij perfect is voor basisschoolleerlingen. Hij bevat ook een gewatteerde schouderriem voor het comfort van uw kind.

Deze rugzak is voorzien van wieltjes en een uitschuifbare telescopische handgreep, zodat uw kind hem gemakkelijk kan dragen zonder dat hij op zijn rug hoeft te zitten.

De rugzak kan ook als een traditionele rugzak worden gedragen dankzij de gevoerde, verstelbare schouderbanden.