Snow Queen schooltas voor meisjes, goede kwaliteit en zeer origineel, roze kleuren
Frozen schooltas voor meisjes
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Frozen schooltas voor meisjes

34,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Deze Snow Queen schooltas voor meisjes is een onmisbaar accessoire voor uw kind dat net naar school gaat. Hij heeft veel opbergruimte voor alle spullen van uw dochter. De roze kleur en het cartoonmotief zijn erg aantrekkelijk voor kinderogen.
Matériau Principal

Polyester

Poids

0.45kg

Composition du Matériau

Nylon

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Frozen schooltas voor meisjes

De Snow Queen-schooltas voor meisjes is een perfecte keuze voor kleine prinsessen die fan zijn van de beroemde animatiefilm. Deze schooltas is niet alleen praktisch, maar ziet er ook geweldig uit met het ontwerp dat geïnspireerd is op de iconische personages van de film.

Wat het ontwerp betreft, is deze schooltas versierd met prachtige illustraties van de hoofdfiguren uit de Sneeuwkoninginfilm, zoals Elsa en Olaf. De felle kleuren en leuke details geven deze schooltas een magisch tintje, dat uw kleine prinses zeker zal bevallen. Kortom, de Snow Queen schooltas voor meisjes is praktisch, slijtvast en esthetisch verantwoord.

Polyester schooltas voor meisjes

Deze draagzak is ontworpen voor kleine meisjes om het dragen van hun spullen te vergemakkelijken. Hij is gemaakt van polyester en biedt comfort aan het kind dat hem draagt.

De Snow Queen-schooltas voor meisjes is een product van hoge kwaliteit dat kleine meisjes die fan zijn van de beroemde prinses Elsa zal bevallen.

Deze schooltas is ontworpen met hoogwaardige materialen voor optimale duurzaamheid en stevigheid.

Snow Queen schooltas voor meisjes, goede kwaliteit en zeer origineel, roze kleuren
Snow Queen schooltas voor meisjes, goede kwaliteit en zeer origineel, roze kleuren

Een zip-up schooltas voor meisjes

Deze meisjessatchel is ook erg praktisch voor op reis of tijdens een wandeling met het gezin. Hij heeft een groot vak met ritssluiting voor snacks, speelgoed, enz.

Het heeft een elegant en kleurrijk ontwerp, versierd met motieven die geïnspireerd zijn op de animatiefilm De Sneeuwkoningin. De heldere, levendige kleuren en zorgvuldige details maken deze schooltas uniek en aantrekkelijk voor kinderen.

De Snow Queen schooltas voor meisjes is ook erg praktisch.