Modieuze, waterdichte en reflecterende schooltas voor kleine meisjes
Waterdichte en reflecterende schooltas voor kleine meisjes
49,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Waterdichte en reflecterende schooltas voor kleine meisjes

49,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Op zoek naar de perfecte schooltas voor de eerste schooldag van uw kleintje? Onze waterdichte en reflecterende schooltas voor kleine meisjes is precies wat u zoekt! Deze ademende schooltas is comfortabel, licht en praktisch, en zal uw kleine piraat het hele jaar door comfortabel houden, terwijl de vele vakjes haar perfect georganiseerd houden.
Matériau Principal

NYLON

Poids de l'article

0.65kg

Sexe

Filles

Size

46x31x18cm

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Waterdichte en reflecterende schooltas voor kleine meisjes

De waterdichte en reflecterende schooltas voor kleine meisjes is de ideale keuze om de veiligheid en het comfort van uw kind te garanderen als ze naar school gaat.

Deze schooltas is speciaal ontworpen om aan de behoeften van kleine meisjes te voldoen en combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Eerst en vooral zorgt het waterdichte ontwerp ervoor dat de spullen van uw kind droog blijven, zelfs op regenachtige dagen.

Een comfortabele en praktische schooltas voor kleine meisjes

Deze kleine meisjesschooltas heeft een grote opbergcapaciteit en de vele vakjes maken het makkelijk voor haar om haar klas en persoonlijke spullen georganiseerd te houden.

Het orthopedische ontwerp en de centrale sluiting beschermen de rug van uw kleintje door het gewicht gelijkmatig over haar rug en schouders te verdelen

Het orthopedische ontwerp en de centrale sluiting beschermen de rug van uw kleintje door het gewicht gelijkmatig over haar rug en schouders te verdelen. Lichtgewicht en comfortabel, ontworpen met ademend gaas om ervoor te zorgen dat ze het het hele jaar door zo comfortabel mogelijk heeft!

Het orthopedische ontwerp en de centrale sluiting beschermen uw kleintje door het gewicht gelijkmatig over haar rug en schouders te verdelen

Bestand, waterdicht en reflecterend

Gemaakt van ultra-bestendig, waterdicht nylon, is het perfect bestand tegen slijtage en scheuren, zodat uw kleine meid er jarenlang plezier van zal hebben.

Uitgerust met reflecterende strips

Uitgerust met reflecterende strips, verzekert het de veiligheid van uw kleintje wanneer ze thuiskomt van school en blijft het zichtbaar tot op 300m afstand, zelfs ‘s nachts.

Uw dochter zal deze praktische en stijlvolle schooltas graag naar school dragen.