Hartvormige parelarmband met paarse achtergrond voor meisjes
Hartvormige parelarmband voor meisjes
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Hartvormige parelarmband voor meisjes

14,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Onze hartvormige parelarmband voor meisjes is een elegant en charmant accessoire dat alle kleine meisjes zal bevallen. De armband bestaat uit parels in verschillende kleuren, die zo gerangschikt zijn dat ze hartjes vormen rond de pols. De parels zijn middelgroot, waardoor de armband een delicate, verfijnde uitstraling heeft.
Matériau

Acrylique +Plastique

Kleur

Roos

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Hartvormige parelarmband voor meisjes

De hartvormige kralenarmband voor meisjes is een delicaat en charmant sieraad dat een vleugje zachtheid en elegantie toevoegt aan elke outfit.

Het hartvormige ontwerp voegt een romantische dimensie toe aan deze armband, waardoor het een ideaal cadeau is voor kleine meisjes die graag hun liefde en genegenheid uiten. De hartvormige kralen symboliseren ook liefde en genegenheid, waardoor deze armband nog specialer wordt.

Een elegant en charmant modeaccessoire

De Girl’s heart kralenarmband is een elegant en charmant modeaccessoire dat kokette kleine meisjes in verrukking zal brengen.

Opgebouwd uit heldere, kleurrijke kralen, is deze armband ontworpen om om de pols te dragen en geeft een vleugje glamour aan elke outfit.

De hartvormige kralen vormen het centrale element van deze armband en geven het geheel een romantische en vrouwelijke touch.

Hartvormige parelarmband met paarse achtergrond voor meisjes

Perfect voor uw prinses!

Elke parel is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en levendige kleur, waardoor een betoverend visueel effect ontstaat.

De armband is bevestigd op een sterke elastische draad die een gemakkelijke en comfortabele pasvorm voor alle polsmaten mogelijk maakt. De parels zijn gerangschikt om een harmonieus en evenwichtig patroon te creëren, waardoor de natuurlijke schoonheid van de armband wordt benadrukt.

De hartvormige kralenarmband voor meisjes is perfect voor speciale gelegenheden.