Ruben Patrol klok voor meisjes in geel en wit
Paw Patrol Rubble horloge voor meisjes
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Paw Patrol Rubble horloge voor meisjes

19,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Dit Patroller Ruben horloge voor meisjes is een van de populairste accessoires voor kinderen. Met het Patroller-karakter Ruben zal het zeker in de smaak vallen bij kleine meisjes. Het is ook verstelbaar en comfortabel om te dragen. Met zijn kleurrijke, leuke ontwerp, betrouwbaarheid en duurzaamheid is dit horloge een uitstekend cadeau.
Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Paw Patrol Rubble horloge voor meisjes

Het Patrol Ruben horloge voor meisjes is een functioneel en toch schattig accessoire dat kleine fans van de beroemde animatieserie zal bekoren. Dit horloge is speciaal ontworpen voor meisjes, met zijn kleurrijke, vrouwelijke ontwerp met het personage Ruben, de dappere Dalmatische puppy. Op de wijzerplaat staat een afbeelding van Ruben, met zijn karakteristieke zwarte vlekken en ondeugende glimlach.

De lichtgevende wijzers maken het gemakkelijk om de tijd af te lezen, zelfs in het donker. Bovendien is de wijzerplaat omringd door een slagvaste kunststof kast, wat extra duurzaamheid garandeert.

Felgekleurd horloge

Met zijn schattige ontwerp en felle kleur is dithorloge de perfecte aanvulling op elke outfit. Hiermee kan uw kind er stijlvol uitzien als ze naar school gaat.

Het Patrol Ruben horloge voor meisjes is een must-have modeaccessoire voor alle kleine fans van de beroemde animatieserie. Dit kleurrijke en speelse design horloge heeft een felgele siliconen band, versierd met een motief van Ruben.

Ruben Patrol klok voor meisjes in geel en wit
Ruben Patrol klok voor meisjes in geel en wit

Kwartshorloge

De beste manier om uw dochter kennis te laten maken met de tijd is door haar dit kwartshorloge te geven. Ze zal er graag naar kijken dankzij het opvallende uiterlijk en het hondenpootpatroon.

De ronde wijzerplaat van het horloge heeft ook een afbeelding van Ruben, omringd door een cirkel van gekleurde cijfers die het makkelijk maken om de tijd af te lezen.

De wijzers zijn ook gekleurd om het aflezen van de tijd gemakkelijker te maken, zelfs voor de allerkleinsten. Het Pat Patrouille Ruben horloge voor meisjes is uitgerust met een nauwkeurig en betrouwbaar quartz uurwerk, dat een nauwkeurige tijdmeting garandeert.