Nachtlampje met 3D Manège ontwerp voor een modieus meisje in huis
3D draaimolen nachtlampje voor meisjes
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

3D draaimolen nachtlampje voor meisjes

19,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Een prachtige 3D draaimolen op dit sfeervolle nachtlampje voor meisjes, de illusie is perfect wanneer het nachtlampje aan staat dankzij de USB-stekker. Voor een zachte, lichtgevende sfeer in bijvoorbeeld een slaapkamer of woonkamer. Een mooi cadeau voor Kerstmis. Dit nachtlampje is eenvoudig te gebruiken, steek het gewoon in een standaard stopcontact en het gaat automatisch branden.
Matériau

Plastique

Puissance

0-5W

Alimentation

USB

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

3D draaimolen nachtlampje voor meisjes

Het nachtlampje met Manège-patroon in 3D-stijl voor meisjes is een magisch en betoverend product dat een vleugje betovering zal brengen in de slaapkamer van uw kleine prinses. Dit nachtlampje is ontworpen met een uniek draaimolenontwerp en creëert een speelse en dromerige sfeer.

Uw kleine meid zal versteld staan van dit boeiende visuele spektakel dat haar verbeelding en creativiteit zal stimuleren. Zo kunt u het met één gebaar aan- of uitzetten, zonder naar een ingewikkelde knop te hoeven zoeken.

Antiek draaimolen 3D nachtlampje

De draaimolen op dit meisjes 3D nachtlampje lijkt net echt. Het geeft een mooie sfeer in een slaapkamer of kantoor. Je kunt het bijna zien draaien.

Het nachtlampje met Manège-patroon in 3D-stijl voor meisjes is een uniek en charmant product dat een vleugje magie toevoegt aan de slaapkamer van uw kleine prinses.

Dit nachtlampje heeft een driedimensionaal ontwerp met een sprookjesachtige draaimolen met kleurrijke paarden en twinkelende lichtjes.

Nachtlampje met 3D Manège ontwerp voor een modieus meisje in huis

Zacht licht 3d nachtlampje

Dit nachtlampje met carrouselpatroon heeft unieke verlichting en een prachtig ontwerp dat de inrichting van uw kamer verandert. Met het nachtlampje kan uw dochter rustig werken of in slaap vallen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit nachtlampje stevig en duurzaam en gaat het lang mee.

Het heeft ook een zacht, rustgevend LED-lampje dat een warme, troostende gloed uitstraalt en een vredige en ontspannen sfeer creëert in de kamer van uw kind.