Elsa en Olaf muursticker voor een meisje op een huismuur
Elsa en Olaf Frozen muursticker voor meisjes
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Elsa en Olaf Frozen muursticker voor meisjes

18,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Of u nu de slaapkamer van uw dochter wilt versieren of een gezellige sfeer wilt creëren, er gaat niets boven deze Elsa en Olaf muursticker voor meisjes! Elsa en Olaf zullen elke prinses het gevoel geven dat ze haar eigen winterwonderland heeft gevonden.
Kleur

Blauw

Matériau

PVC

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Elsa en Olaf Frozen muursticker voor meisjes

Het ontwerp van de muursticker is erg aantrekkelijk, met een afbeelding van Elsa en Olaf die samen in de sneeuw spelen. De heldere, levendige kleuren geven de kamer een vrolijk tintje, terwijl de zorgvuldige details de personages tot leven brengen.

Deze muursticker is ook heel gemakkelijk te onderhouden. U kunt zich helemaal onderdompelen in de wereld van Elsa!

Verwijderbare muursticker

Deze Muursticker Meisjesslaapkamer komt er na verwijdering gemakkelijk af zonder lijmresten achter te laten. Hij kan op elk glad oppervlak geplakt worden, zoals muren, meubels, enz…

De Elsa en Olaf motief muursticker voor meisjes is een perfect decoratie accessoire voor fans van de beroemde Sneeuwkoningin.

Deze muursticker is speciaal ontworpen voor kleine meisjes die dol zijn op de avonturen van Elsa en Olaf in het koninkrijk Arendelle.

Elsa en Olaf muursticker voor een meisje op een huismuur

Frozen thema muursticker

Onze muursticker voor de slaapkamer van meisjes is speciaal ontworpen om uw kamer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Het is een geweldig decoratie-idee voor alle kleine meisjes die fan zijn van Frozen.

De muursticker is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij duurzaam is en bestand tegen krassen en scheuren.

Het is gemakkelijk aan te brengen op elk glad oppervlak, zoals muren, deuren, ramen of meubels.