Wanddecoratie in de vorm van een schattig konijn voor meisjes met achtergrond voor een kinderkamer
Schattige konijntje muurdecoratie voor meisjes
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattige konijntje muurdecoratie voor meisjes

19,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Onze schattige wanddecoratie met konijntjes voor kleine meisjes is een perfecte keuze om een vleugje zachtheid en charme toe te voegen aan de slaapkamer van uw kleine prinses. Deze met zorg gemaakte wanddecoratie is ontworpen om de verbeelding van kinderen te vangen en hun leefruimte op te fleuren. Het schattige konijntje is gemaakt in delicate pasteltinten.
Matériau

PVC

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Schattige konijntje muurdecoratie voor meisjes

De schattige wanddecoratie met konijntjes voor kleine meisjes is een schattig en charmant accessoire dat een vleugje zoetheid en eigenzinnigheid in de slaapkamer van uw kind zal brengen.

Deze wanddecoratie is met zorg gemaakt en is speciaal ontworpen voor kleine meisjes die van dieren en sprookjeswerelden houden. Het konijn, dat in een schattige en vertederende houding is afgebeeld, is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en weerstand garanderen.

Makkelijk te installeren

Makkelijk te installeren, deze wanddecoratie kan met een discrete sluiting aan de muur worden bevestigd, waardoor hij moeiteloos kan worden opgehangen.

Een vleugje originaliteit en zachtheid voor de slaapkamer van uw prinses!

De schattige konijntje muurdecoratie voor kleine meisjes is een charmant en speels accessoire dat een vleugje originaliteit en lieflijkheid in de slaapkamer van uw prinses zal brengen.

Deze wanddecoratie is met zorg gemaakt en is speciaal ontworpen voor kleine meisjes. Het konijntje is gemaakt van een lichtgewicht, slijtvast materiaal, zodat het gemakkelijk aan de muur bevestigd kan worden zonder risico op beschadiging.

Het schattige vormpje is gemaakt van een zacht, slijtvast materiaal, zodat het gemakkelijk aan de muur bevestigd kan worden zonder risico op beschadiging

De schattige vorm en delicate afwerking maken het een echt decoratief object op zich.

Met subtiele details om de ogen van meisjes in verrukking te brengen

Deze wanddecoratie heeft ook subtiele kleine details die meisjesogen zullen verrukken.

Kleurige ballonnen zijn prachtig gerangschikt op het lichaam van het konijntje en voegen een vleugje vrouwelijkheid en poëzie toe aan het geheel.

Dankzij het ideale formaat kan deze wanddecoratie overal in de slaapkamer van uw kind worden geplaatst.