LED nachtlampjes met USB-stekker in de vorm van een roze konijn aan de rechterkant en een gele bier aan de linkerkant
LED nachtlampje voor meisjes met USB-stekker
14,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

LED nachtlampje voor meisjes met USB-stekker

14,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Het LED nachtlampje voor meisjes met USB-stekker is de perfecte slaapgenoot voor uw kleintje. Dit nachtlampje is ontworpen met een oogverblindende, schattige vorm die haar kinderkamer zal opfleuren en haar tegelijkertijd een gevoel van comfort en veiligheid zal geven.
Matière

ABS

Tension

5V

Puissance

0-5W

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

LED nachtlampje voor meisjes met USB-stekker

Het LED nachtlampje is ook voorzien van geavanceerde technologie met een efficiënte lichtbron, die de ideale verlichting biedt wanneer uw kind ‘s nachts een zacht, kalmerend licht nodig heeft om gerustgesteld te worden voordat het in slaap valt. Dankzij de handige USB-poort kunnen gebruikers het lampje gemakkelijk aansluiten zonder gedoe met kabels of de bank te spekken door elke maand extra batterijen te kopen.

Zacht licht

Het LED nachtlampje voor meisjes met USB-stekker is een innovatief en praktisch product dat perfect voldoet aan de behoeften van ouders die zich zorgen maken over de veiligheid en het comfort van hun kind. Dit nachtlampje heeft een uniek en elegant ontwerp, speciaal ontworpen om de jongste kinderen aan te spreken. Het verspreidt een zacht, rustgevend licht, waardoor een kalme en serene sfeer in de slaapkamer wordt gecreëerd.

Gemaakt van veilige, milieuvriendelijke materialen, vormt dit nachtlampje geen risico voor de gezondheid of het welzijn van kinderen; het bevat ook geen schadelijke stoffen zoals UV- of infraroodstralen.

14622-a7809b.jpeg

Een praktisch nachtlampje

Het nachtlampje werkt via een USB-stekker, dus u kunt het gebruiken zonder dat u de batterijen hoeft te vervangen. Het is perfect voor kinderen omdat het heel weinig energie verbruikt en geen thermische of elektrische gevaren achterlaat.

Naast de functionaliteit heeft het een schattig ontwerp dat uw kind gerust zal stellen. Nu hoeft u alleen nog maar te kiezen welk dier ze het leukst zullen vinden!