Maan en eenhoorn LED lamp voor roze meisjes op een tafel
Maan en eenhoorn LED lamp voor meisjes
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Maan en eenhoorn LED lamp voor meisjes

29,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Maak de kamer van uw dochter wat vrolijker met deze LED maan- en eenhoornlamp voor meisjes. In de gang of in de slaapkamer van een kind zal dit accessoire zeker een vleugje stijl brengen in elke ruimte.
Matériau

Résine

Type de Batterie

Pile bouton

Tension

12v

Puissance

0-5W

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Maan en eenhoorn LED lamp voor meisjes

In het kort is de LED-lamp met maan- en eenhoornpatroon voor meisjes een product van hoge kwaliteit met een origineel en speels ontwerp dat een vleugje magie en betovering in de slaapkamer van uw kind zal brengen.

Met zijn LED’s van hoge kwaliteit en gebruiksgemak is deze lamp een decoratieve accessoire

Lamp met een zachte gloed

De zachte gloed die deze lamp voor de slaapkamer van meisjes bij het slapengaan afgeeft, helpt kinderen om beter te slapen. Uw dochter zal de decoratieve en functionele kwaliteiten waarderen.

Deze lamp heeft een origineel en speels ontwerp, met een maanvorm in reliëf met daarop een witte eenhoorn in pastelkleuren.

Deze lamp is uitgerust met LED’s van hoge kwaliteit die een zacht, aangenaam licht geven, ideaal om een warme, ontspannen sfeer in de slaapkamer van uw kind te creëren.

LED lamp met gloeilamp

Dit LED-lampje is perfect voor de slaapkamers van kleine meisjes die ‘s nachts een beetje licht nodig hebben. Gemakkelijk te gebruiken, druk gewoon op de knop aan de onderkant van de lamp om hem aan te zetten.

De LED’s zijn ook zeer energiezuinig, dus u kunt lang van deze lamp genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het stroomverbruik.

De LED-lamp met maan- en eenhoornpatroon voor meisjes is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de duurzaamheid en weerstand tegen stoten en krassen gegarandeerd is.