Roze knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden
Knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden

19,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Maak kennis met deze knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden. Het is een knuffel waar uw kind dol op zal zijn en van zal genieten. Deze knuffel kan vanaf de geboorte gebruikt worden om de zintuigen van pasgeboren baby’s te prikkelen.
Matériau

tissu en peluche + coton PP + Gutta perchaolor

Âge

0 à 36 mois

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden

Het kan in de wasmachine worden gewassen op een lage temperatuur, zodat u het schoon en hygiënisch kunt houden voor uw baby. Al met al is het dekbed voor kleine meisjes van 0-12 maanden een essentieel item voor alle ouders die hun baby iets zachts, comfortabels en geborgens willen geven.

Met zijn speelse ontwerp en superieure kwaliteit zal het een trouwe metgezel voor uw kind zijn tijdens haar eerste levensmaanden.

Hypoallergene knuffel voor kleine meisjes

Dit Kleine meisjes-dekbed helpt uw kind te kalmeren en maakt het gemakkelijker om voor het slapen gaan in slaap te vallen. Het is gemaakt van biologisch katoen en is hypoallergeen.

Designed with high-quality materials, this comforter is made of soft and fluffy fabrics that feel pleasant to touch. Met zijn speelse vorm en felle kleuren is dit dekbed perfect om de zintuigen van uw baby te stimuleren en hem te helpen bij de ontwikkeling van zijn fijne motoriek.

Het dekbed is ook gemakkelijk in gebruik

Het is ook gemakkelijk vast te pakken en te hanteren, zodat uw kind zich in alle veiligheid kan vermaken.

Roze knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden
Roze knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden

Knuffel met knuffel voor kleine meisjes

Dit kleine meisjesdekbed zal snel de onafscheidelijke metgezel van uw kleintje worden. Uw dochter zal het overal mee naartoe kunnen nemen dankzij het lichte gewicht.

De knuffel voor kleine meisjes van 0 tot 12 maanden is ook geweldig om uw baby te kalmeren als ze zich angstig of gestrest voelt. De zachte en comfortabele textuur biedt een gevoel van veiligheid en comfort, wat uw baby kan helpen om te kalmeren en gemakkelijker in slaap te vallen. Tot slot is dit dekbed ook heel gemakkelijk te onderhouden.