Speelmat met veiligheidshekjes voor modieuze meisjes
Speelmat met veiligheidshekjes voor meisjes
74,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Speelmat met veiligheidshekjes voor meisjes

74,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Als u het al moeilijk genoeg vindt om voor uw baby te zorgen, dan hebben wij een oplossing voor uw probleem. Deze speelmat met veiligheidshekjes voor meisjes kan uw leven gemakkelijker maken! Het geeft uw kleintje een veilige plek om te kruipen en te ontdekken.
Matériau

Coton

Recommande L'âge

7 à 24 mois

Sexe

Unisexe

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Speelmat met veiligheidshekjes voor meisjes

In het kort is de speelmat met veiligheidshekjes voor meisjes een innovatief en praktisch product dat kleine meisjes een veilige en leuke speelervaring biedt.

Met deze mat kan ze lachen, wat uw hart zal doen smelten en iedereen vrolijk zal maken.

Meisjesknuffel met hek

Dit meisjesspeelgoed met hek dient om te voorkomen dat baby’s zich in gevaarlijke gebieden wagen. U kunt doorgaan met uw werk, in de veilige wetenschap dat hun baby’s uit de buurt van gevaar zijn.

De speelmat met veiligheidshekken voor meisjes is een innovatief en praktisch product dat kleine meisjes een veilige en leuke speelervaring biedt.

Deze mat is ontworpen om een comfortabele en veilige speelruimte te bieden, met ingebouwde veiligheidshekjes om te voorkomen dat kinderen tijdens het spelen van de mat afkomen.

Speelmat met veiligheidshekjes voor modieuze meisjes

Vlekbestendige speelmat voor meisjes

Daarnaast is deze meisjesspeelmat gemaakt van vlekbestendig kunststof. U kunt dus gemakkelijk het spuug of andere rommel van uw baby opruimen.

De mat is gemaakt van hoogwaardige, zachte en duurzame materialen die optimaal comfort bieden aan kinderen wanneer ze spelen.

Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor drukke ouders. De veiligheidshekjes zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn, en ze kunnen worden aangepast aan de grootte van uw kind.