LED teddybeer voor meisjes, verschillende kleuren in een luierkamer
Leuke LED teddybeer voor meisjes
19,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Leuke LED teddybeer voor meisjes

19,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Onze Leuke LED teddybeer is een geweldig kerst- of verjaardagscadeau voor uw kind. Het is speelgoed waar meisjes dol op zullen zijn, ongeacht hun leeftijd. Hij wordt geleverd met een strikje om hem er aantrekkelijker uit te laten zien.
Matière

Polyester, coton

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Leuke LED teddybeer voor meisjes

Deze knuffel heeft een ingebouwd LED-apparaat dat 7 verschillende kleuren licht kan geven. Gemakkelijk te gebruiken, u hoeft er alleen maar 3 AA-batterijen in te doen. Het bevat een knop om het aan en uit te zetten.

Dit schattige accessoire wordt de slaap bondgenoot van uw kleine meid,De kleuren zijn zacht en passen prachtig bij haar slaapkamerinrichting!

Een nachtlampje voor uw kind

Dezemeisjes LED teddybeer kan gebruikt worden als nachtlampje. Zijn zachte verlichting kan uw kind helpen om ‘s nachts beter in slaap te vallen. Zijn troostende aanwezigheid zal uw kind gemakkelijker naar dromenland brengen.

U kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren licht om dit knuffeltje te verlichten.

Zachte teddybeer

Dezeteddybeer voor meisje is ongelooflijk zacht. Uw kind zal er ‘s nachts heerlijk tegenaan kunnen kruipen in bed, of zelfs tijdens middagslaapjes. Zijn lichte kleuren kalmeren kinderen, die deze pluche een slaappartner zullen vinden waar ze niet zonder kunnen.