Schattig pluchen konijntje voor meisjes, verschillende kleuren op een tafel met een boek
Schattig knuffelkonijn voor meisjes
19,90 29,90  Select options
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Schattig knuffelkonijn voor meisjes

19,90 29,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Of het nu uw dochter, zus of nichtje is, ze zal dol zijn op dit schattige knuffelkonijn. Met zijn schattige uiterlijk, leuke oren en zachte vacht zal het zeker in de smaak vallen bij elk meisje.
Matière

Coton

Tranche d'âge

8 à 11 ans

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Schattig knuffelkonijn voor meisjes

Deze knuffel is perfect om ‘s nachts bij uw kind te liggen om haar gerust te stellen, of als decoratieve accessoire op een bed of bank. Dankzij de ongelooflijke zachtheid zal uw kleine meid niet meer zonder kunnen en er dol op zijn! Het kan het nachtvriendje van uw kleine meid zijn. Dit konijn kan haar knuffel zijn.

Cadeaus voor meisjes

Deze pluchen konijntjes zijn perfect voor alle meisjes van alle leeftijden, want ze zorgen voor veel plezier en vermaak. Het is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid, zoals de verjaardag van uw leerling.

De vorm van het konijntje is schattig en troostend, net als de drie even zachte kleuren.

Zacht pluche

Deze konijnenpluche is gemaakt van zacht katoen en is dus heerlijk om mee te knuffelen. Het heeft ook een schattig gezichtje, waardoor het super aantrekkelijk is.

Perfect om uw kleine meid overdag te vergezellen en ook ‘s nachts om rustige nachten door te brengen in het gezelschap van haar favoriete knuffel!