-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Kaptafel voor meisjes met make-upspiegel

116,90 

Uitverkocht

De make-up kaptafel is de perfecte manier voor uw kleine meid om er op haar best uit te zien. Uw kleintje kan zichzelf opmaken en er urenlang prachtig uitzien! En met genoeg opbergruimte voor al haar accessoires hoeft ze zich nooit meer af te vragen waar ze die moet laten.
Kleur

Blauw

Dimensions

72 x 47 x 30 cm

Matériau

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Kaptafel voor meisjes met make-upspiegel

De mini make-up kaptafel voor meisjes met spiegel is een perfect product voor kleine prinsesjes in de dop die zich graag opmaken en zich mooi voelen.

De mini kaptafel is speciaal ontworpen voor kinderen, met afmetingen die passen bij hun grootte en een charmante esthetiek die hun verbeelding zal prikkelen.

De mooiste zijn!

Maak de droom van uw kleine meid waar met deze prachtige kaptafel met make-upspiegel. De prachtige blauwe kleur zal haar het gevoel geven een prinses te zijn, en ze zal graag in de spiegel kijken.

De klepjes gaan open en dicht zodat ze zichzelf vanuit elke hoek kan bekijken en de mooiste kan zijn!

Als een echte prinses!

De blauwe kaptafel met spiegel voor kleine meisjes heeft klepjes om open en dicht te doen en verschillende accessoires.

Uw kleine meid zal dol zijn op deze kaptafel! De blauwe kleur is perfect voor haar kamer, en de spiegel is perfect om haar te helpen met haar make-up.