Harry Potter Hedwig Uil bouwstenen op een bord
Harry Potter Hedwig Uil Bouwstenen
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Harry Potter Hedwig Uil Bouwstenen

79,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Voor uw dochter die dol is op de beroemde tovenaar, is hier een complete bouwset met de Hedwig Uil van Harry Potter. Alle onderdelen worden meegeleverd, dus u hoeft alleen maar de montage-instructies te volgen. De uil zal uw dochter vergezellen als ze Harry Potter vergezelt op zijn avonturen. Belangrijk detail: de uil deelt de letters uit en beweegt zijn vleugels als u aan de zwengel draait.
Matériau

Plastique

Attention

Ne Pas Avaler

Contenu

630 pièces

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Harry Potter Hedwig Uil Bouwstenen

De Harry Potter Hedwig Uil Bouwset is een spannende speelset waarmee fans van de beroemde saga een van de meest iconische personages uit het magische universum kunnen nabouwen.

Geïnspireerd door de beroemde witte uil van Harry Potter zelf, biedt deze bouwset een meeslepende en creatieve ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. De ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat de veren van de uil nauwkeurig zijn nagemaakt, wat een vleugje realisme toevoegt aan deze creatie.

Briefwisseling

Met deze Harry Potter Hedwig Uil Bouwstenen heeft uw dochter een prachtig speel- en decoratiestuk voor haar kamer. Ze kan scènes uit de film naspelen en brieven uitdelen.

De Harry Potter Hedwig Uil Bouwstenen zijn een ongelooflijk leuk en uitdagend product voor fans van de beroemde boeken- en filmserie.

Met deze bouwset kun je je eigen versie van Harry Potter’s iconische uil, Hedwig, bouwen met bouwstenen van hoge kwaliteit.

37178-41c067.jpeg

Speelse ontwikkeling van kinderen

Het in elkaar zetten vanbouwstenen vereist en ontwikkelt verschillende nuttige vaardigheden in het leven van uw dochter, zoals logica, denken en een beetje geduld. Het is dus niet alleen een leuk, maar ook een nuttig cadeau.

De kit bevat alles wat u nodig heeft om een gedetailleerde replica van de witte en grijze uil te bouwen, inclusief speciale onderdelen om de vleugels, het hoofd en het lichaam te maken.

De stap-voor-stap instructies zijn gemakkelijk te volgen en leiden u door het bouwproces.