Harry Potter Klokkentoren bouwstenen met figuren binnenin
Harry Potter Klokkentoren Bouwstenen
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Harry Potter Klokkentoren Bouwstenen

134,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Voor uw dochter die dol is op de beroemde tovenaar, is hier een complete set met Harry Potter Klokkentoren bouwstenen. Om te bouwen en te gebruiken als decor om verhalen na te spelen, net als in de film. Alle onderdelen worden meegeleverd, volg gewoon de montage-instructies. Uw kind zal heel blij zijn als ze klaar is met in elkaar zetten.
Taille du bloc

Compatible avec Lego

Matériau

Plastique

Attention

Ne Pas Avaler

Contenu

900 pièces

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Harry Potter Klokkentoren Bouwstenen

De Harry Potter Klokkentoren bouwstenen zijn een ongelooflijk gedetailleerde en boeiende bouwset waarmee Harry Potter fans een van de iconische locaties van Zweinstein kunnen nabouwen.

De Klokkentoren is een majestueus gebouw dat trots in het hart van Zweinstein staat. Met zijn vier verdiepingen is dit imposante bouwwerk een symbool van de magie en het leren dat op de tovenaarsschool plaatsvindt.

De klokkentoren van Zweinstein

De slaapkamerdecoratie van uw dochter kan worden vernieuwd met deze Harry Potter Klokkentoren Bouwstenen.Ze kan scènes uit de film naspelen en naar hartenlust spelen.

De Harry Potter Klokkentoren Bouwstenen zijn een set leuke, educatieve speelgoedjes waarmee kinderen de magische wereld van Harry Potter kunnen naspelen.

De Klokkentoren is een iconisch bouwwerk op Zweinstein, de tovenaarsschool waar Harry Potter en zijn vrienden toverkunst studeerden.

37193-338d3c.jpeg

Speelse ontwikkeling van kinderen

Het in elkaar zetten vanbouwstenen vereist en ontwikkelt verschillende nuttige vaardigheden in het leven van uw dochter, zoals logica, denken en een beetje geduld. Het is dus niet alleen een leuk, maar ook een nuttig cadeau.

Harry Potter-fans zullen de bekende details graag herkennen, de blokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.