Dubbelzijdige afstandsbediening voor meisjes. Oranje met blauwe afstandsbediening
Dubbelzijdige afstandsbediening voor meisjes
34,90  Select options
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Dubbelzijdige afstandsbediening voor meisjes

34,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Ontdek onze dubbelzijdige afstandsbediening voor meisjes, speelgoed dat zowel educatief als vermakelijk is. Hij wordt compleet geleverd met afstandsbediening, kabel en gebruikershandleiding.
Recommande L'âge

7 à 18 ans

Matériau

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Dubbelzijdige afstandsbediening voor meisjes

Het moedigt kinderen aan om hun omgeving te verkennen en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, terwijl het een leuke en spannende speelervaring biedt.

In het kort is de dubbelzijdige afstandsbediening voor meisjes innovatief speelgoed. Het is gegarandeerd een geweldige tijd met alle vriendjes bij de handson.

Een perfect cadeau

Deze auto met afstandsbediening voor meisjes is een geweldig cadeau. Hij is snel en kan verschillende obstakels overwinnen dankzij de krachtige motor.

De dubbelzijdige afstandsbediening voor meisjes is innovatief en leuk speelgoed dat alle kleine meisjes met een passie voor auto’s zal aanspreken.

Deze auto met afstandsbediening is ontworpen met geavanceerde technologie waardoor hij aan twee verschillende kanten kan rijden, wat een unieke en spannende rijervaring biedt.

Afstandsbediening auto voor meisjes

De wielen van deze meisjesautozijn gemaakt van nylon, waardoor hij zeer gripvast is op de weg. Hij kan 360° draaien, plus de wielen kunnen verticaal worden omgekeerd.

Het ontwerp van deze afstandsbediening is speciaal ontworpen voor meisjes, met heldere, aantrekkelijke kleuren zoals roze, paars en wit.

Het heeft ook LED-lampjes die oplichten wanneer het in beweging is, wat een vleugje glamour en elegantie toevoegt aan zijn uiterlijk.