Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor meisjes met doos
Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor meisjes
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor meisjes

39,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Bekijk ons montessori houten vermenigvuldigingsspel voor meisjes, het is zo leuk en geweldig. Dit educatieve vermenigvuldigingsspel is een geweldige manier voor kinderen om te leren vermenigvuldigen. Het spel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het zeer duurzaam is, dus uw kind zal het geweldig vinden om met vrienden te kunnen spelen en tegelijkertijd te leren.
Kleur

Bruin

Matériau

Bois

Caractéristiques

Éducatif

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor meisjes

Het Montessori houten educatief vermenigvuldigingsspel voor meisjes is een innovatief educatief hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om jonge meisjes te helpen hun rekenvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Dit spel is ontworpen volgens de principes van de Montessori-methode, die zelfstandig en zintuiglijk leren aanmoedigt.

Dit spel bevat een stevig, kleurrijk houten bord verdeeld in verschillende secties, die elk een andere vermenigvuldigingstabel voorstellen.

Het perfecte educatieve spel voor de lol!

Het houten montessori leerspel vermenigvuldiging voor meisjes is een uitstekend hulpmiddel om de tafels van vermenigvuldiging te leren.

Gemaakt van hoogwaardig hout, dus zeer duurzaam. De cijfers en symbolen zijn goed zichtbaar, waardoor het gemakkelijk te leren is.

Dit is een geweldig hulpmiddel om de tafels van vermenigvuldiging te leren

Ontworpen voor meisjes, dit educatieve spel is speciaal ontworpen om kinderen de tafels van vermenigvuldiging op een interactieve en leuke manier te leren.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, bestaat dit educatieve spel uit 100 kleurrijke houten blokken, die elk een ander getal voorstellen.

Montessori houten vermenigvuldigingsspel voor meisjes met doos
0-f80f0d.jpeg

Het perfecte spel voor uw dochter!

Notre educatieve houten montessori vermenigvuldigingsspel voor meisjes is een geweldige manier voor kinderen om de tafels van vermenigvuldiging te leren.

Het spel bestaat uit verschillende getallen die de verschillende vermenigvuldigingsfactoren voorstellen.

Dit spel is een geweldig hulpmiddel om kinderen te leren wiskundeproblemen op te lossen.