Elsa Sneeuwkoningin pop voor trendy blauwe meisjes
Elsa Frozen pop voor kleine meisjes
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Elsa Frozen pop voor kleine meisjes

19,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Elsa is een prachtig jong meisje, en ondanks haar nogal gereserveerde en koude houding, droeg ze niet alleen haar groene jurk, ze droeg ook verschillende jurken, waaronder deze prachtige blauwe jurk die in de afleveringen te zien is. Deze Elsa Sneeuwkoningin pop voor kleine meisjes is perfect voor Kerstmis! Speel de film na met deze fantastische personages!
Sexe

Filles

Matériau

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Elsa Frozen pop voor kleine meisjes

De Elsa Sneeuwkoningin pop is het perfecte cadeau voor alle kleine meisjes die fan zijn van de beroemde Disney animatiefilm. Geïnspireerd door het iconische personage Elsa, belichaamt deze pop de schoonheid en magie van het universum van de Sneeuwkoningin.

Kinderen kunnen zich vermaken met het creëren van nieuwe kapsels voor Elsa, terwijl ze hun creativiteit en behendigheid ontwikkelen. De Elsa Sneeuwkoningin pop wordt ook geleverd met interactieve functies.

De mensen van het magische bos

Met de hulp van haar zusje en nieuwe vrienden lukt het Elsa eindelijk om haar krachten onder controle te krijgen, en ontdekt ze dat haar krachten afkomstig zijn van haar voorouders aan moeders kant, de mensen van het magische woud.

De Elsa Sneeuwkoningin pop is perfect speelgoed voor kleine meisjes die fan zijn van de beroemde Disney prinses.

Deze pop is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze erg sterk en duurzaam is.

Elementair vijfde

Na een lange tijd haar fouten uit het verleden te hebben goedgemaakt, werd Elsa gezien als de vijfde elementaal, een magisch wezen dat was geschapen om de natuur in balans te brengen.

De Elsa Sneeuwkoningin pop heeft ook lang blond haar, gestyled in een vlecht, dat geborsteld en gestyled kan worden naar de smaak van het kind.

De ogen van de pop zijn blauw, net als die van het personage in de film, en zijn zeer expressief, waardoor de pop tot leven komt en het kind zich kan onderdompelen in de magische wereld van de Sneeuwkoningin.