Barbie pop met flipper voor stijlvol meisje gespeeld door een meisje in een huis
Barbie zeemeermin pop voor meisjes
29,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Barbie zeemeermin pop voor meisjes

29,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

De Barbie zeemeerminpop voor meisjes is het perfecte speelgoed voor kleine meisjes die van de wereld van de zee houden. Deze prachtige en betoverende pop is 30 cm hoog en is gehuld in een kleurrijk kostuum dat doet denken aan visschubben. Ze biedt een uitstekend compromis tussen plezier en creatieve ontwikkeling.
Matière

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Barbie zeemeermin pop voor meisjes

Met gewrichten in elk deel van haar lichaam biedt dit speelgoed eindeloze mogelijkheden voor spel en plezier. Uw kind kan zich allerlei onderwateravonturen voorstellen met deze schattige zeemeermin: ze kan in de oceaan zwemmen of rond koralen spelen.

Een mooie zeemeermin

De Barbie zeemeerminpop voor meisjes is prachtig speelgoed dat de aandacht zal trekken van alle kleine meisjes die van sprookjes en de magische wereld van zeemeerminnen houden. Deze betoverende pop is de perfecte combinatie van een pop en een sprookjesfiguur, en biedt een unieke speelervaring voor uw kind.

Met haar lange blonde haar en kleurrijke kostuum biedt deze prachtige pop een geweldige kwaliteit en duurzaamheid, zodat uw kind er urenlang mee kan spelen.

Speelgoed waar meisjes dol op zijn

De Barbie-zeemeerminpop is een van de populairste speeltjes voor jonge meisjes. Ze is ontworpen om de tijdloze schoonheid en elegante gratie van een magisch wezen, half vrouw half vis, te belichamen.

Met haar majestueuze schoonheid en unieke functionaliteit zal deze pop onmiddellijk harten veroveren en de verbeelding van kleine meisjes prikkelen, zodat ze hun eigen prachtige verhalen over het leven op zee kunnen creëren.