Rood en wit magnetronspeelgoed voor meisjes
Magnetron speelgoed voor meisjes
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Magnetron speelgoed voor meisjes

39,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Zoekt u een manier om uw kleintje te vermaken als ze thuis is? Er is geen beter cadeau dan dit magnetronspeelgoed voor meisjes. Met dit keukentool kan uw kind spelen dat ze een kleine chef-kok is! Het wordt geleverd met een plastic kip, zodat ze plezier kan hebben met het koken in de mini-oven.
Kleur

Rood

Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Magnetron speelgoed voor meisjes

De magnetron voor meisjes is een leuk en leerzaam accessoire waarmee kleine meisjes plezier kunnen hebben terwijl ze volwassenen in de keuken imiteren. Dit realistische speelgoed geeft het uiterlijk van een echte magnetron getrouw weer, met zijn knoppen, digitale display en deurtje dat open en dicht gaat.

Het is ontworpen om de verbeelding te stimuleren en rollenspel aan te moedigen, zodat kinderen hun creativiteit en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Magnetron met timer

Deze meisjesmagnetron heeft een instelbare timer met drie knoppen. Druk gewoon op de aan-knop en het bakje binnenin begint te draaien om de kip perfect te koken.

De magnetron voor meisjes is een leuk en leerzaam product waarmee kleine meisjes plezier kunnen hebben terwijl ze de basis van het koken leren.

Designed to look like a real microwave oven, this toy is equipped with all the features needed for children to prepare delicious imaginary dishes.

Rood en wit magnetronspeelgoed voor meisjes
Rood en wit magnetronspeelgoed voor meisjes

Plastic magnetron

Deze meisjesmagnetron is gemaakt van ABS-materiaal met felle kleuren, waar kinderen dol op zullen zijn. Het heeft een knop om het gemakkelijk te openen.

De magnetron voor meisjes is gemaakt van hoogwaardige materialen en is stevig en duurzaam. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, met eenvoudige intuïtieve knoppen waarmee kinderen de temperatuur en kooktijd voor hun denkbeeldige eten kunnen instellen.

Dit magnetronspeelgoed voor meisjes is gemaakt van hoogwaardige materialen

Dit speelgoed wordt geleverd met allerlei leuke accessoires, zoals plastic schaaltjes, kookgerei en dummyvoedsel.