Veelkleurig taartspeelgoed voor meisjes met een schap van drie verdiepingen
Taart speelgoed voor meisjes
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Taart speelgoed voor meisjes

19,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van uw kind? Als ze dol is op theekransjes spelen, zal ze dit gebaksspeelgoed voor meisjes zeker ook geweldig vinden. Dit zijn cupcakesets met een dienblad met drie niveaus. Het is ideaal speelgoed waar uw kind dol op zal zijn.
Âge

4 à 6 ans

Matériau

Plastique

Poids

300g

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Taart speelgoed voor meisjes

Meisjestaartenspeelgoed is speel- en fantasierijk en biedt kleine meisjes een unieke en heerlijk zoete speelervaring. Dit speelgoed is ontworpen om op heerlijke taarten te lijken, met felle kleuren, aantrekkelijke vormen en ingewikkelde details om de verbeelding te prikkelen. Elk cakespeelgoed is zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd zijn.

Plastic cupcakes

Deze kleine taartjes zijn gemaakt van een veilig, niet-giftig plastic materiaal dat flexibel en duurzaam is. Ze zijn ook klein van formaat, zodat uw kind ze goed kan vasthouden.

Meisjestaartenspeelgoed is leuk en kleurrijk speelgoed dat kleine meisjes op zoek naar culinaire avonturen zal plezieren.

Dit speelgoed is ontworpen om op heerlijke taarten te lijken, met felle kleuren en grillige ontwerpen die de verbeelding van uw kind zullen stimuleren.

Taarten met verschillende texturen

De bakjes met koekjes zijn afneembaar zodat u ze gemakkelijk kunt wassen. De koekjes hebben allemaal verschillende texturen en kleuren om uw kind te bekoren.

Elke cakespeelset voor meisjes bevat verschillende stukken, zoals taartpunten, cupcakes, bitterkoekjes en petit fours. Elk van deze stukken is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor extra duurzaamheid en weerstand tegen stoten en krassen. Het taartspeelgoed voor meisjes is ook heel gemakkelijk te gebruiken.