0-65c81f.jpeg
Tekentafel met projector en toebehoren
49,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Tekentafel met projector en toebehoren

49,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Ontdek deze prachtige tekentafel met projector en accessoires voor uw kleine meid. Het is een spel dat zowel de zintuigen, de concentratie als de creativiteit ontwikkelt. Dankzij de leuke projector kunt u met precisie tekenen. Het kleurrijke en leuke ontwerp zal uw kind verrukken, dat urenlang kan tekenen en een echte kunstenaar kan worden!
Matériau

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Tekentafel met projector en toebehoren

Deze tafel met projector wordt geleverd met verschillende accessoires, waardoor het een compleet pakket is om uw kind te vermaken.

Naast de tafel ligt een tekenboek. Er zijn ook vormen om te tekenen, evenals potloden in alle kleuren om in te kleuren. Ze kunnen gemakkelijk wissen en opnieuw beginnen dankzij de meegeleverde spons waarmee ze vlekken op de tafel kunnen verwijderen. Dit speelgoed zal je peuter verbazen!

Een interessant spel

De LED-projector voor kinderen is een innovatief product dat speciaal is ontworpen om een ​​leuke activiteit voor uw kind te creëren. De projector is uitgerust met hoogwaardige LED’s die tekeningen op de tekentafel projecteren, waardoor uw kind contouren en kleuren kan tekenen.

Deze tekeningen kunnen uw kleine kunstenaar op ideeën brengen en zo hun verbeeldingskracht en creativiteit stimuleren. Het is een heel interessant en praktisch spel.

Ideaal voor concentratie

De tekentafel staat op kinderhoogte, waardoor ze gemakkelijk kunnen gaan zitten om te tekenen. De leuke en speelse vorm van dit speelgoed stimuleert de creativiteit van uw kind. De modellen van de verschillende tafels stellen kleurrijke dieren voor.

Je kind wordt meegenomen naar een fantasiewereld vol fascinerende kleuren en vormen. Dit zal hun coördinatie en concentratie ontwikkelen. Ideaal om ze enkele uren bezig te houden.