Roze tent voor meisjes met vismotieven op een witte achtergrond
Prinsessenkasteel voor meisjes
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Prinsessenkasteel voor meisjes

44,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Geef uw kind een eigen, luxe ruimte. Ze zal zich comfortabel en gelukkig voelen in dit prinsessenkasteel voor meisjes. Het is de perfecte plek voor haar om zich te vermaken en allerlei activiteiten te doen, zoals lezen, met theeserviezen spelen, enz.
Matériau

Polyester

Âge

0 à 12 ans

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Prinsessenkasteel voor meisjes

Samengevat is het prinsessenkasteel voor meisjes speelgoed dat de verbeelding en creativiteit van kinderen stimuleert en tegelijkertijd een leuke en leerzame speelervaring biedt. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, kerstfeestjes of andere speciale gelegenheden. En als u ouders bent, houdt niets u tegen om er ook mee te spelen.

Opvouwbare tent

Deze tent is lichtgewicht, draagbaar en opvouwbaar, zodat u hem mee kunt nemen op reis. Hij biedt ook veel ruimte en is geschikt voor maximaal 3 kinderen.

Het prinsessenkasteel voor meisjes is speelgoed dat alle kleine meisjes zal doen dromen van avonturen en sprookjes. Dit prachtige miniatuurkasteel is ontworpen om een meeslepende en stimulerende speelervaring te bieden, zodat kinderen zichzelf kunnen onderdompelen in een fantasiewereld waarin ze de rol van de prinses kunnen spelen.

Roze tent voor meisjes met vismotieven op een witte achtergrond

Tekenafdruk tent

Deze tent wordt geleverd met een brede, superzachte mat voor het comfort van uw kinderen. Het heeft ook gaaswanden met designprints die geweldig zijn om naar te kijken.

Het kasteel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en schokbestendigheid gegarandeerd zijn. Het heeft ook veel realistische details, zoals torens, ramen, deuren en balkons, die bijdragen aan het realisme van het speelgoed