Orthopedische, ademende schooltas voor kleine meisjes in een reeks modieuze kleuren
Orthopedische, ademende schooltas voor kleine meisjes
49,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Orthopedische, ademende schooltas voor kleine meisjes

49,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Bent u op zoek naar een praktische, comfortabele schooltas voor uw kleine piraat om mee naar school te nemen? Onze orthopedische schooltas voor kleine meisjes is licht en comfortabel om te dragen, en is ideaal om het hele jaar door met haar mee te nemen! Hij is gemaakt van een lichtgewicht, ademende stof, houdt haar niet warm en het ergonomische ontwerp verdeelt het gewicht gelijkmatig over haar rug en schouders. Uw dochter zal deze schooltas met plezier dragen.
Matériau Principal

NYLON

Poids de l'article

0.7kg

Sexe

Filles

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Orthopedische, ademende schooltas voor kleine meisjes

De orthopedische en ademende schooltas voor kleine meisjes is een product dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jonge schoolmeisjes op het gebied van comfort, ondersteuning en gezondheid.

Met zijn ergonomische ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze schooltas een ideale oplossing om rugproblemen te voorkomen en een correcte houding bij kinderen te bevorderen.

Een schooltas die opvalt!

Als u op zoek bent naar een opvallende schooltas voor de terug-naar-schooltijd van uw kleintje, dan zal ze dol zijn op haar nieuwe orthopaedic schooltas met zijn schattige en kleurrijke ontwerp.

De unieke stijl, verkrijgbaar in drie even mooie kleuren, trekt zeker de aandacht en maakt uw kleintje nog schattiger!

De unieke stijl, verkrijgbaar in drie even mooie kleuren, zal zeker de aandacht trekken en uw kleine meid nog schattiger maken!

Een ademende en comfortabele orthopedische schooltas

Niet alleen blijft dezekleine meisjesschooltas niet onopgemerkt, hij is ook licht en comfortabel om te dragen, zodat uw kleintje het het hele jaar door comfortabel zit!

Het ontwerp verdeelt het gewicht perfect om de rug van uw kleine meid te beschermen, terwijl de gevoerde riemen haar schouders ontlasten. Deze schooltas is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal, wordt niet heet en de waterdichte nylon voering trotseert de jaren.