Set van 6 hoogwaardige zwarte inktpennen
Set van 6 zwarte inktpennen
11,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Set van 6 zwarte inktpennen

11,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Op zoek naar schoolbenodigdheden voor uw kleine meid? Vergeet dan niet dit pakket met 6 zwarte inktpennen voor maandenlang gemoedsrust! Verkrijgbaar in verschillende designs, de een nog schattiger dan de ander, kies de perfecte modellen voor uw dochter!
Type d’encre du stylo

Gel-encre

Pointe d’écriture

0.5mm

Matériau

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Set van 6 zwarte inktpennen

De 6-pack zwarte inktpennen is een praktische en veelzijdige set die aan al uw schrijfbehoeften voldoet. Elke pen is voorzien van hoogwaardige zwarte inkt, waarmee u soepel en veegvrij kunt schrijven.

Of u nu snel notities moet maken, belangrijke documenten moet schrijven of gedetailleerde schetsen moet maken, deze pennen zijn perfect voor elke taak.

Een pak van 6 inktpennen met leuke ontwerpen

Met hun kleurrijke, kinderlijke patronen vallen haar inktpennen op dankzij hun leuke, kleurrijke ontwerp – uw kleine meid zal er dol op zijn!

Het 6-pak zwarte inktpennen is een essentiële set kantoorbenodigdheden voor elke student, professional of kunstenaar. Elke pen heeft een fijne, precieze punt voor soepel, scherp schrijven.

De zwarte inkt is diep en verzadigd, voor een duidelijk zicht en gemakkelijk te lezen op alle soorten papier. De pennen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.

Set van 6 hoogwaardige zwarte inktpennen

Neem een voorsprong!

Met dit6-pak pennen geeft u uw kleine meid maanden schrijfplezier en de garantie dat ze nooit zonder komt te zitten!

Pak 2 pennen in haar etui voor het geval dat, bewaar de andere 4 pennen thuis als reserve, en ga op weg naar een serieus en leergierig nieuw jaar.

Met hun stijlvolle ontwerp en uitzonderlijke prestaties zijn deze pennen een geweldige aanvulling op elke kantoorbenodigdhedenkit.