Bruine gevlochten armband die Doornroosje voorstelt
Bruine gevlochten Disney armband Aurora “Sleeping Beauty”
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Bruine gevlochten Disney armband Aurora “Sleeping Beauty”

19,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

De bruine gevlochten Disney Sleeping Beauty armband is een uitzonderlijk sieraad. Het unieke ontwerp is voorzien van een reeks betoverende bedeltjes, zoals het portret van de mooie prinses Aurora terwijl ze slaapt. De armband is gemaakt met oog voor detail en van superieure kwaliteit. Hij is verstelbaar en zeer licht.
Kleur

Bruin

Matière

Alliage, cuir artificiel, verre

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Bruine gevlochten Disney armband Aurora “Sleeping Beauty”

Deze armband is gemaakt van bruin koord, zorgvuldig gevlochten voor een verfijnde, duurzame textuur. De keuze voor bruin geeft dit sieraad een warme en verfijnde uitstraling, terwijl het vlechten een interessante visuele dimensie en een handgemaakte look toevoegt.

Het is verstelbaar en past om alle polsen. Het is aangenaam om elke dag te dragen en bovendien erg licht.

Het is verstelbaar en past om alle polsen

De emblematische roos

Deze prachtige armband is fijn bewerkt, waardoor hij een stralende charme heeft die zeker bij iedereen in het oog springt.

Eén van de opvallende kenmerken van de armband is de hanger met de slapende prinses Aurora en de roos. Deze iconische roos heeft een diepgaande betekenis in het sprookje, en symboliseert zowel breekbare schoonheid als de bevrijdende kracht van ware liefde.

Bruine gevlochten armband die Doornroosje voorstelt

Een origineel sieraad

De fascinerende hanger is versierd met een palet van glinsterende kleuren, gemaakt van fijn aangebracht email. De zilveren glans accentueert de elegantie en vormt een opvallend contrast met de rest van het sieraad.

Extra elementen geven deze prachtige armband een nog magischer tintje. Deze omvatten het woord “Love” en het oneindigheidsteken. Elk bedeltje is prachtig gedetailleerd om originaliteit aan de armband toe te voegen.