Klok met SIM-kaart en aanraakscherm voor meisjes, twee kleuren beschikbaar.
Horloge met SIM-kaart en aanraakscherm voor meisjes
74,90  Select options
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Horloge met SIM-kaart en aanraakscherm voor meisjes

74,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Dit eenvoudig uitziende verbonden horloge met SIM-kaart en aanraakscherm heeft een reeks functies om uw prinses op afstand te bewaken. U kunt het horloge bijvoorbeeld gebruiken om uw locatie in realtime te volgen. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende heldere, opvallende kleuren voor elk wat wils.
Fonction

Appel bidirectionnel, Affichage de l'horloge, Dialogue vocal en temps réel, Moniteur de santé, Clôture électronique avertissement intelligent, LBS, trois groupes de numéros SOS de famille (SOS),Annuaire téléphonique

ROM

128 Mo

Langue

Anglais

RAM

128 MO

Caractéristique

Waterproof

Capacité de Batterie

300-450 mAh

Mode Réseau

2G

Résolution

240×240 pixels

Matériau de boîte

Plastique

Taille d'écran

1.44 Pouces

Batterie

50mAh , 3.7V

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Horloge met SIM-kaart en aanraakscherm voor meisjes

Het connected horloge met simkaart en touchscreen voor meisjes is een praktisch maar stijlvol accessoire, speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne jonge meisjes te voldoen. Deze smartwatch combineert de functionaliteit van een traditioneel horloge met de voordelen van een smartphone en biedt zo een complete technologische ervaring.

Dit verbonden horloge biedt ook entertainmentfuncties. Meisjes kunnen naar muziek luisteren dankzij de mogelijkheid om audio af te spelen, video’s bekijken of zelfs foto’s en video’s maken met de ingebouwde camera.

Dit verbonden horloge biedt ook entertainmentfuncties

De gadget voor bewaking op afstand

Als uw kind het huis verlaat, is het soms handig om hem in de gaten te houden. Dankzij de GPS-functie van dit gekoppelde horloge voor meisjes kunt u hem vanaf de bank in uw woonkamer in de gaten houden.

Het touchscreen met hoge resolutie van het horloge biedt een vloeiende en intuïtieve gebruikerservaring, zodat uw kind gemakkelijk tussen de verschillende functies van het horloge kan navigeren.

Naast de communicatiefuncties is het verbonden horloge voor meisjes ook uitgerust met een stappenteller die het aantal stappen meet dat uw kind zet, en een slaapmonitor die de kwaliteit van de slaap van uw kind controleert.

38418-101efe.jpeg
38418-507e4e.jpeg

Slim verbonden horloge

Dit smart connected horloge heeft een SOS-knop waarmee uw kind om hulp kan bellen als dat nodig is. Hoogwaardig en modieus horloge voor jonge meisjes of zelfs kleine meisjes.

Het horloge kan ook worden gebruikt om naar muziek te luisteren of foto’s te maken dankzij de ingebouwde camera. Het ontwerp van het horloge is speciaal gemaakt voor meisjes, met een zachte en comfortabele siliconen band en een stijlvolle kast.