Hartvormige opengewerkte gouden ring voor modieuze meisjes
Opengewerkte hartvormige ring voor meisjes
14,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Opengewerkte hartvormige ring voor meisjes

14,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Op zoek naar een mooie, unieke ring voor uw kleine meid? Onze opengewerkte hartring is perfect voor jonge meisjes en kleine meisjes. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren. Het metaal dat gebruikt is om deze ring te maken is van de hoogste kwaliteit, waardoor de duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik gegarandeerd is.
Kleur

Zilver, Gouden

Matériaux

Alliage de zinc, cuivre

Poids

0.85g

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Opengewerkte hartvormige ring voor meisjes

De opengewerkte hartvormige ring voor meisjes is een delicaat en elegant sieraad dat zeker ieders aandacht zal trekken.

Deze unieke combinatie creëert de perfecte balans tussen eigentijdse stijl en tijdloze symboliek. Deze ring is speciaal ontworpen voor meisjes die graag hun persoonlijkheid en unieke stijl uitdrukken.

Gemaakt van duurzame materialen

Dezering voor kleine meisjes is gemaakt van gespecialiseerde materialen om duurzaamheid te garanderen. Geef uw kleine prinses iets dat lang meegaat.

De opengewerkte hartvormige ring voor meisjes is een delicaat en verfijnd sieraad dat jonge meisjes zal bekoren die op zoek zijn naar een elegant en romantisch accessoire.

Deze ring is ontworpen met veel aandacht voor detail, wat terug te zien is in het fijn bewerkte ontwerp en de zorgvuldige afwerking. Het opengewerkte hart is het centrale element van deze ring, en wordt prachtig versterkt door de strakke, delicate lijnen eromheen.

Hartvormige opengewerkte gouden ring voor modieuze meisjes
Hartvormige opengewerkte gouden ring voor modieuze meisjes

Hartvormige ring

Mooi gemaakt, zal deze hartvormige ring uw kleintje zeker bekoren. Kies voor deze ring en koop er een om haar gelukkig te maken.

Het metaal dat gebruikt is om deze ring te maken is van hoge kwaliteit, waardoor de duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage gegarandeerd zijn. Deze opengewerkte hartvormige ring voor meisjes is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of bruiloften.