Chase Patrol 3D LED lamp voor meisjes in een huis
Chase Paw-Patrol 3D LED lamp voor meisjes
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Chase Paw-Patrol 3D LED lamp voor meisjes

34,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Deze Chase LED-lamp is briljant. Het stelt Chase van Patrol in 3D illusie voor; de weergave is echt prachtig, uw dochter zal er dol op zijn. Om de kleuren te veranderen, raakt u gewoon de voet aan om de kleur te krijgen die de beste sfeer in de kamer creëert. Een geweldig idee voor Kerstmis.
Télécommande

Sans

Matériau

PVC

Emballage

1x panneau acrylique 1x Base 1x manuel d'utilisation 1x câble USB sans adaptateur

Mode d'Alimentation

USB/batterie(Batterie non incluse)

Tension d'entrée

DC5V

Source de lumière

LED

Couleur de la lumière

7 changement de couleur

Motif de lumière

Figure stéréoscopique 3D (comme le montrent les images)

Alimentation

Alimenté par USB

Mode de commutation

Interrupteur tactile(Peut changer les couleurs)

Tension du produit

5V

Puissance du produit

3W

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Chase Paw-Patrol 3D LED lamp voor meisjes

De Chase Patrol 3D LED-lamp voor meisjes is een innovatief en boeiend product dat fans van de beroemde animatieserie in verrukking zal brengen. Deze unieke lamp creëert een optische illusie door een driedimensionale afbeelding van Chase, de dappere en toegewijde politiehond uit Patrol, te projecteren.

Of het nu gaat om een gedempte sfeer voor het slapengaan of een feller licht voor speeltijd, deze lamp past zich aan alle situaties aan.

Patrouille karakter 3d ledlamp

Om een mooie sfeer te creëren in de slaapkamer of studeerkamer van uw dochter, is deze 3D LED lamp met Chase van Patrol, gewoon perfect. Een geweldig cadeau om te geven.

De Chase Patrol 3D LED-lamp voor meisjes is een innovatief en leuk product dat kleine meisjes die fan zijn van de beroemde animatieserie zal plezieren. Deze Chase-hondenkoplamp is voorzien van LED-technologie die een driedimensionale optische illusie creëert, waardoor het lijkt alsof het personage letterlijk uit de muur komt.

Kleuren van LED-lamp veranderen

Deze 3D bedlamp verandert van kleur door met een vinger op de zwarte behuizing te drukken. De lamp wordt gevoed door een USB-stekker.

Het is ook heel gemakkelijk te installeren dankzij het snelle en eenvoudige bevestigingssysteem. Eenmaal geïnstalleerd zorgt de lamp voor een zacht, rustgevend licht dat een warme en troostende sfeer in de slaapkamer van uw kind creëert.

De Chase Patrol 3D LED lamp voor meisjes is ook zeer energiezuinig, zodat u geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening.