Groen babybedje boven een wit bed met witte, beige en grijze kussens voor een witte muur
Hangwieg Top
88,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Hangwieg Top

88,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Dit hangende wiegdekje is ideaal voor baby’s en peuters. Het is gemaakt van zachte, ademende stof, waardoor het comfortabel is voor baby’s. Het wiegdekje is gemakkelijk te installeren en te verwijderen, wat handig is voor ouders. Het is ook machinewasbaar, dus gemakkelijk te onderhouden.
Matériau

Polyester

Type

Porte simple

Forme

Ronde

Entretien

Machine à laver ou à la main

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Hangwieg Top

Het hangwiegje is een essentieel accessoire voor het creëren van een rustgevende en comfortabele omgeving voor uw kleintje. Het creëert een intieme ruimte waar uw baby kan ontspannen, spelen en rustig slapen. De kap kan ook omlaag worden gezet, zodat uw baby van het natuurlijke licht kan genieten als hij wakker is

Het is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders. Het hangende wiegdekje wordt geleverd met verschillende afneembare hangende speeltjes om de zintuiglijke ontwikkeling van uw baby te stimuleren.

Kalmeert en vermaakt

Het ophangbare babybedje is de perfecte manier om uw baby dicht bij u te houden en hem toch zijn eigen plekje te geven. Dit dienblad wordt ook geleverd met de optie om een speeltje op te hangen dat uw kleintje wakker maakt en vermaakt. Het speeltje kan vergezeld gaan van muziek om uw baby te helpen in slaap te vallen. De wiegtop heeft ook een kijkvenster zodat u uw baby gemakkelijk in de gaten kunt houden. Het ophangbare bovenblad is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alles wat u nodig hebt.

Een prachtige decoratie

Deze hangende babysprei is gewoon magnifiek! Het is perfect voor de slaapkamer van uw kleine meid. Hij doet ook dienst als klamboe die een touch of elegance toevoegt en uw baby tegen insecten beschermt. De hangende tent is ook ideaal om het huis of de woonkamer te versieren. Uw kleine meid zal zich als een prinses voelen in haar eigen prinsessenbedje!