Een kind en een baby spelen met de muzikale rollator
Interactieve, muzikale babywalker
84,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Interactieve, muzikale babywalker

84,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

De interactieve muzikale babywalker is het ideale speelgoed om uw kind te helpen zijn eerste stapjes te zetten, terwijl het zijn zintuigen stimuleert en leert. Het heeft een aantrekkelijk, kleurrijk ontwerp en een reeks functies om uw kind te vermaken. Het stevige frame biedt optimale stabiliteit om uw baby te helpen zelfvertrouwen te krijgen als hij zich zelfstandig gaat voortbewegen. De wielen zijn slim ontworpen om gemakkelijk over verschillende soorten ondergrond te glijden.
Matériau

Plastique

Poids maximum

9 kg

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Interactieve, muzikale babywalker

Het interactieve karakter van de duw loopauto maakt het bijzonder interessant voor nieuwsgierige baby’s. Het zit vol met functies die speciaal ontworpen zijn om uw kind te helpen leren en zijn cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Het bevat bijvoorbeeld een lei, elementen die vanzelf aangaan en verlichte knoppen.

Dit stimuleert patroonherkenning en fijne motoriek. Het is een perfecte loopwagen voor baby’s zodra ze zelfstandig kunnen zitten, en totdat ze leren lopen.

Aantrekkelijk, leuk ontwerp

Dit loopstoeltje is een speelkameraadje dat de motorische, zintuiglijke en cognitieve ontwikkeling van uw kind stimuleert en urenlang speelplezier en leerplezier biedt.

Dit product heeft een aantrekkelijk, kleurrijk ontwerp dat onmiddellijk de aandacht van uw kleine ontdekkingsreiziger zal trekken. Het is uitgerust met veel verlichte knoppen, die oplichten als uw kind erop tikt of drukt. Elke knop maakt leuke, melodieuze geluiden die het gehoor en de hand-oogcoördinatie stimuleren.

Een veelzijdig accessoire voor baby

Gemaakt van veilige, duurzame materialen, biedt het optimale stabiliteit om uw baby te helpen zijn evenwicht te ontwikkelen terwijl hij staat of begint te lopen.

De interactieve loopduwer is veelzijdig voor kinderen in de fase waarin ze leren staan en wanneer ze klaar zijn om zelfstandig te lopen. Het ergonomische handvat maakt het voor baby’s gemakkelijk om vast te pakken en zich zekerder te voelen.