Modieuze pluche eenhoorn voor meisjes in huis
Pluche eenhoorn voor meisjes
24,90 69,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Pluche eenhoorn voor meisjes

24,90 69,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Hier is een geweldig cadeau-idee voor uw nichtje of kleine meid: een pluchen eenhoorn voor meisjes! Het is een van de schattigste speeltjes, zowel voor kinderen als voor tieners. Het zal ook een prachtige aanvulling zijn op de slaapkamerinrichting van uw kleintje.
Matériau

Peluche

Sexe

Unisexe

Remplissage

Coton PP

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Pluche eenhoorn voor meisjes

Ze kunnen fantastische verhalen en ongelooflijke avonturen verzinnen met hun nieuwe knuffelvriend.

Daarnaast kan deze pluche knuffel gebruikt worden als decoratie in de slaapkamer van het kind, om een vleugje kleur en eigenzinnigheid in de ruimte te brengen.

De pluchen eenhoorn voor meisjes is ook een uitstekend hulpmiddel om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren.

Regenboog pluche eenhoorn

Deze licorn is gemaakt van pluchen materiaal in regenboogkleuren om er extra schattig uit te zien. De textuur is zo zacht dat uw dochter er ‘s nachts mee zal willen knuffelen.

Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het duurzaam is en bestand tegen vlekken en slijtage.

Deze pluchen eenhoorn heeft een prachtige veelkleurige manen, glinsterende vleugels en een fonkelende gouden hoorn die een vleugje magie en betovering aan haar uiterlijk toevoegen.

Zacht, knuffelig pluche

Omdat deze schil er in 3 maten is, kunt u de grootste nemen om als kussen te gebruiken. Bovendien is hij super pluizig en knus voor extra plezier.

Het royale formaat betekent dat kinderen er lekker tegenaan kunnen kruipen om zich veilig en getroost te voelen.