Pluchen eenhoornknuffel voor meisjes in een huis
Pluchen eenhoornknuffel voor meisjes
29,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Pluchen eenhoornknuffel voor meisjes

29,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Dit is ons nieuwste product: dit pluchen eenhoornspeelgoed voor meisjes! Het is een van die schattige speeltjes waar uw kind keer op keer mee zal willen spelen! Het is een geweldig cadeau waar kleine meisjes dol op zullen zijn. Plaats uw bestelling zo snel mogelijk zodat u niets mist!
Matériau

Coton

Recommande L'âge

0 à 12 ans

Sexe

Unisexe

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Pluchen eenhoornknuffel voor meisjes

De eenhoorn pluche knuffel voor meisjes is een lieve en magische metgezel die kinderen van alle leeftijden zal verbazen. De eenhoorn is een mythisch dier dat al eeuwenlang fascineert, en dit pluchen speeltje geeft perfect zijn charme en schoonheid weer.

Dit pluchen speelgoed is speciaal ontworpen voor meisjes, met delicate details en heldere kleuren die tot hun verbeelding zullen spreken. Het moedigt creatief spel en de ontwikkeling van sociale vaardigheden aan, omdat kinderen fantastische verhalen kunnen verzinnen en avonturen kunnen delen met hun nieuwe eenhoornvriendje.

Pluche eenhoorn voor meisjes

Koopt u deze schattige pluchen eenhoorn, dan geeft u uw dochter iets zachts om ‘s nachts mee te knuffelen. Dankzij het opvallende ontwerp kan het ook haar slaapkamer versieren.

De eenhoorn pluche knuffel voor meisjes is een schattig speelkameraadje waar kleine meisjes met een passie voor eenhoorns dol op zullen zijn.

Dit pluchen speeltje is gemaakt van zachte, slijtvaste materialen die prettig aanvoelen en langer meegaan. Het heeft een veelkleurige manen en staart, en een smetteloos wit lichaam, wat doet denken aan het mythische beeld van de eenhoorn.

Zacht, knuffelig kussen voor meisjes

Gevuld met dik PP-katoen, is dit meisjesspeeltje knus en zacht tegelijk. Het kan als kussen worden gebruikt om uw dochter ‘s nachts in een zoete droom mee te nemen.

De ogen zijn ook zorgvuldig geborduurd om deze pluche tot leven te brengen.

Dit eenhoornpluche is niet alleen schattig, maar kan ook de verbeelding en creativiteit van kinderen stimuleren.