Uitgesneden houten Harry Potter muziekdoos voor meisjes. Goede kwaliteit, zeer origineel op tafel.
Gesneden houten Harry Potter muziekdoos voor meisjes
16,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Gesneden houten Harry Potter muziekdoos voor meisjes

16,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Voor fans van muziek en Harry Potter hebben we deze kleine Harry Potter muziekdoosjes. Het doosje is gemaakt van mooi hout met het mechanisme erin. Het deksel gaat open om de cilinder te onthullen die draait en de muziek afspeelt. Een schattig en origineel cadeau.
Matériau

Bois/ métal

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Gesneden houten Harry Potter muziekdoos voor meisjes

De Harry Potter muziekdoos van houtsnijwerk voor meisjes is een betoverend object dat fans van de beroemde saga meeneemt naar een magische wereld.

Of het nu Harry zelf, Hermelien, Ron of zelfs Perkamentus is, elk houtsnijwerk is met opmerkelijke precisie gemaakt en geeft de essentie van deze legendarische helden weer. Deze melodie, die onmiddellijk herkenbaar is, is die van het hoofdthema van de Harry Potter-saga.

Om overal mee naartoe te nemen

Zo schattig en compact dat dit Harry Potter-muziekdoosje gemakkelijk in een handtas past. Uw dochter zal haar muziek overal en vaak kunnen afspelen om haar te vermaken.

De Harry Potter muziekdoos van houtsnijwerk voor meisjes is een uniek en prachtig product dat fans van de beroemde literaire en filmische saga zal verrukken.

De melodie is die van het hoofdthema van Harry Potter, dat onmiddellijk herkenbaar is en onmiddellijk de fantastische en betoverende wereld van de saga oproept.

Uitgesneden houten Harry Potter muziekdoos voor meisjes. Goede kwaliteit, zeer origineel op tafel.
37231-8d053c.jpeg

Origineel geschenk

Deze mooie Harry Potter muziekdoos zou een heel origineel cadeau voor uw dochter zijn, voor Kerstmis, een verjaardag of een andere gelegenheid.

Deze muziekdoos is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij uitzonderlijk sterk en duurzaam is. Het ontwerp van deze muziekdoos is gewoonweg prachtig.

Deze muziekdoos heeft ook een hoogwaardig muziekmechanisme dat een zachte, rustgevende melodie speelt wanneer u aan de zwengel draait.