Set Barbie-poppen voor meisjes, compleet met reserveaccessoires.
Barbie-poppenset voor meisjes
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Barbie-poppenset voor meisjes

24,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Ontdek deze Barbie-poppendoos voor meisjes. Hij bevat twee Barbie-poppen. Er zijn verschillende reservejurken en 43 stuks. Deze Barbie-poppen zijn modern gekleed en hebben hun eigen accessoires.
Recommande L'âge

25 mois à 12 ans

Matériau

Chiffon

Emballage comprenant

Robe de poupée aléatoire 10 pièces + 8 paires de chaussures aléatoires +2 pièces + 4 lunettes +Aléatoire 2 sacs à main + 4 clous d'oreilles + 2 couronnes + 4 bracelets dorés + 1 miroir + 1 peigne + 5 supports de séchage

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Barbie-poppenset voor meisjes

De poppen zijn ook beweegbaar, zodat kinderen ze in verschillende houdingen kunnen zetten en realistischer met ze kunnen spelen. De accessoires in de set voegen een extra vleugje realisme en interactie toe, waardoor kinderen fantasierijke en boeiende verhalen kunnen maken.

Deze poppenset is perfect voor kinderen die graag met mode- en schoonheidsspeelgoed spelen.

Barbie poppen doos met juwelen

Deze Barbie stijl poppendoos wordt geleverd met verschillende juwelen zoals: kettingen, gouden armbanden, oorbellen, kroontjes, enz. Zo zien uw poppen er nog aantrekkelijker uit!

De Barbie-poppenset voor meisjes is een fantastische speelgoedset die een spannende en creatieve speelervaring biedt. Deze set bevat meerdere poppen met verschillende stijlen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en glamoureuze look.

Set Barbie-poppen voor meisjes, compleet met reserveaccessoires.

Barbie pop doos met accessoires

Deze poppendoos in Barbie-stijl voor meisjes wordt geleverd met een reeks accessoires. Het bevat schoenen, spiegels, haarborstel, bril, handtassen, kam, kleerhangers en meer!

De poppen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben stijlvolle, trendy kleding die perfect bij hun persoonlijkheid past. Het haar van de poppen is zacht en zijdeachtig, en kan in verschillende kapsels worden gestyled om nog meer gevarieerde looks te creëren.