Set bouwstenen voor een meisjeshuis met tuin. Rood, blauw en witte kleuren
Bouwsteenset voor meisjes
-10% Code LOV10 tot 29/02/2024

Bouwsteenset voor meisjes

89,90 

Op voorraad

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Hier is een set bouwstenen voor meisjes. Hij bestaat uit geprefabriceerde elementen die uw kind naar eigen inzicht in elkaar kan zetten, of door de instructies in een patroonboek te volgen. Deze set bouwstenen is speelgoed dat u cadeau kunt geven met Kerstmis of op de verjaardag van uw kleine meid.
Recommande L'âge

7 à 12 ans

Matériau

Plastique

Type de plastique

ABS

Quantité

539 pièces

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Bouwsteenset voor meisjes

De bouwset voor meisjes is een educatief en vermakelijk spel waarmee jonge meisjes hun creativiteit kunnen verkennen en hun probleemoplossende vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Deze set bevat een verscheidenheid aan kleurrijke en aantrekkelijke stukken, speciaal ontworpen om de aandacht van meisjes te trekken en hun verbeelding te stimuleren.

ABS plastic speelgoed voor meisjes

Deze set bouwstenen is speelgoed dat gemaakt is van ABS-kunststof van zeer goede kwaliteit. Het is zeer duurzaam en kan jaren meegaan.

De bouwsteenset voor meisjes is een creatief en leuk bouwspel waarmee kleine meisjes hun verbeelding en creativiteit kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

De bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame en niet-giftige materialen, zodat kinderen ze veilig kunnen gebruiken. De blokken zijn ook gemakkelijk te hanteren en in elkaar te zetten, waardoor kinderen gemakkelijk complexe en fascinerende structuren kunnen bouwen.

36314-0ca487.jpeg
36314-b3921e.jpeg

Fantasiespeelgoed voor meisjes

Deze bouwsteenset is speelgoed voor uw kleine meid om vroeg te leren. Het helpt bij het ontwikkelen van verbeelding, het plannen van bouwstappen en handvaardigheid.

De bouwsteenset voor meisjes wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding die kinderen stap voor stap door het bouwproces leidt. De instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, zodat kinderen complexe modellen kunnen bouwen zonder de hulp van een volwassene.