Harry Potter Houten Trein Bouwstenen à la mode
Harry Potter Trein Bouwstenen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Harry Potter Trein Bouwstenen

119,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Hier is een complete set Harry Potter treinbouwstenen voor uw dochter die fan is van de jonge tovenaar. Alle onderdelen worden meegeleverd, dus u hoeft alleen maar de montage-instructies te volgen. De Zweinsteinexpress zal klaar zijn om haar mee te nemen op grote avonturen. Uw kind zal dolblij zijn als ze klaar is met in elkaar zetten.
Matériau

Plastique

Attention

Ne Pas Avaler

Contenu

897 pièces

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Harry Potter Trein Bouwstenen

De Harry Potter Trein bouwstenen zijn een ongelooflijk gedetailleerd en boeiend product dat fans van alle leeftijden zal bekoren. Met deze bouwstenen, die geïnspireerd zijn op de beroemde boeken- en filmserie, kunnen fans hun eigen versie van de beroemde Zweinsteinexpress-trein maken.

Het bouwen van deze Harry Potter trein is al een genot op zich. Elk stuk past gemakkelijk in elkaar en zorgt voor een soepele en lonende bouwervaring.

De Zweinsteinexpress

Met deze Harry Potter treinbouwstenen kan uw dochter dit speciale dier in elkaar zetten en wordt het een prachtige decoratie voor haar kamer. Daarna kan ze ermee spelen en scènes uit de film naspelen.

De Harry Potter Treinbouwstenen zijn een ongelooflijk gedetailleerde set constructiespeelgoed waarmee fans van de Harry Potter-serie hun eigen iconische trein uit de magische wereld kunnen bouwen.

De details op de trein zijn indrukwekkend, met functies zoals rubberen wielen, doorzichtige glazen ramen en verwijderbare zijpanelen voor gemakkelijke toegang tot het interieur van de wagons.

37163-30ea95.jpeg

Ontwikkeling van kinderen

Het in elkaar zetten vanbouwstenen vereist en ontwikkelt verschillende nuttige vaardigheden in het leven van uw dochter, zoals logica, denken en een beetje geduld. Het is dus niet alleen een leuk, maar ook een nuttig cadeau.

De bouwstenen zijn ook ontworpen om compatibel te zijn met andere bouwsets, zodat kinderen hun eigen Harry Potter-wereld kunnen creëren door andere gebouwen en personages toe te voegen.