-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Prinsessenpop in Barbie-stijl voor meisjes

34,90 

Bespaar met verschillende producten uit onze catalogus:

3 producten

Bespaar 5%

4 producten

Bespaar 8%

5 producten

Bespaar 12%

Kwaliteitsproduct

Concurrerende prijzen

14j Tevredenheid

Op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van uw dochter? Waarom geeft u haar niet deze Barbie-achtige prinsessenpop voor meisjes? Het is geweldig speelgoed waarmee uw kleine meid thuis urenlang bezig zal zijn!
Matière

Plastique

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Prinsessenpop in Barbie-stijl voor meisjes

De prinsessenpop in Barbie-stijl is het perfecte speelgoed voor alle kleine meisjes die ervan dromen om hun eigen prinsessenverhaal te beleven. Deze prachtige pop is ongeveer 30 cm groot en is gekleed in een prachtige jurk versierd met glinsterende details die een vleugje glamour toevoegen aan haar toch al betoverende stijl.

Barbie-pop met verschillende kostuums

Deze prachtige Barbie-pop is gekleed in een prachtige baljurk, bezet met fonkelende diamanten en met een majestueuze petticoat die om haar heen bloeit als ze ronddraait.

Er worden verschillende outfits en accessoires bij de pop geleverd. Uw kleine meid kan dus gemakkelijk haar stijl veranderen en haar speeltje aankleden zoals zij dat wil. Zo krijgt ze nooit genoeg van het spelen met dit speelgoed!

Stimulerend speelgoed

Als u op zoek bent naar een cadeau voor uw kleine prinses, zoek dan niet verder! Deze prinsessenpop in Barbie-stijl voor meisjes is de perfecte keuze. Het is een geweldige manier om haar nieuwsgierigheid te ontwikkelen en haar verbeelding de vrije loop te laten, zodat ze zich kan onderdompelen in een sprookjeswereld.

Ideaal om thuis mee te spelen, maar ze kan hem ook meenemen in het weekend of op vakantie.